Cosplay on suosittu harrastus myös Suomessa. Ideana on pukeutua oman fantasiahahmon mukaisesti. Kuten oheiselta Costume Squadin videolta voi todeta, näinkin tyylikkään Link-hahmon toteutus onnistuu vaikka ilman ompelukonetta.

Puvun alaosan ketju

Videolla tämän genderbentcosplay-puvun valmistus on suoraviivaista. Tehdään osa kerrallaan ja toteutuksen edetessä ratkaistaan materiaalit ja työvälineet. Kangas, vyöt, pahvi ja vaahtomuovi saavat uuden muodon ja merkityksen teipillä, kuumaliimalla ja maalilla. Melkoisen tyylikäs lopputulos. Mikäli näitä haluaa tehdä enemmän eri hahmoista, eipä ole hintakaan paha, tällä 70 dollaria.

Link varusteineen pelin The Legend of Zelda kuvituksessa

Tässä on hyvä idea vaikka naamiaisiin: Sen sijaan, että ostaa kehnon asun naamiaiskaupasta, voi yhtä hyvin askarrella oman ja juuri sopivaksi tuunatun asun! Miksei näitä voisi toteuttaa myös vaikka koulussa tai tarhassa askartelutunnilla. Ainakin omaan kouluaikaan se olisi ollut todella hauskaa!

Kilven taivutusta
Lähes valmis puku

Tässä tulee samalla monet kyvyt avuksi ja asun teon aikana voi pohtia vaikkapa tuon hahmon syvempää olemusta 🙂

Lähde: Costume Squad Youtube

Edellinen artikkeliTaiteilija keksi piikikkään seinän, joka työntää pois suihkusta kun aikaa on kulunut 4 minuuttia
Seuraava artikkeliPidätkö Eminemin Lose Yourself- tai Blackstreetin No Diggity -kappaleesta? Saatat olla psykopaatti, näin pohtii New Yorkin yliopiston uusi tutkimus