Easy Glider - uuden tyyppinen sähköskootteri

Tässä jälleen uuden tyyppinen mainio konsepti sähkömoottorin vauhdittamasta menopelistä. Tämän Easy Glider nimisen sähköskootterin moottori ja akku on pakattu eturenkaan ympärille ja matkustaja kulkee menopelin kyydissä eturenkaan takana seisonta-alustalla. Vaihtoehtoisesti laitteesta voidaan poistaa seisonta-alusta kokonaan, jolloin tätä voidaan käyttää vaikkapa rullaluistelussa vetopyöränä.

Noin tuhannen Euron arvoinen laite kulkee maksimissaan 20 kilometrin tuntinopeudella. Yhdellä latauksella Easy Glider kuljettaa matkustajaa puolestaan noin 20 kilometrin matkan.

Laite tähtää lienee lähinnä Segwayn kulkuvälineiden kilpailijaksi. Vielä kun tuohon integroisi jonkinlaisen kevyen istuimen, niin pidemmätkin matkat taittuisivat mukavasti. Tyylikkään oloinen konsepti kaiken kaikkiaan joka tapauksessa.

Laitetta esittelevä video seuraavan jälkeen

Lähde:  www.core77.com

Edellinen artikkeliKuinka viilennät tölkkijuomat kylmäksi kahdessa minuutissa?
Seuraava artikkeliC64 USB-näppäimistö

1 KOMMENTTI

 1. Ihanan siirappista musiikkia 😀
  Nyt aiheeseen, vaikuttaa aika kätevältä,tuo saattaisi olla hyvä laiskoille ihmisille, esim. koiran ulkoiluttamisessa, jos haluaa pidemmälle matkalle mennä, kiinnostais myös se että milloin nuo tulisivat markkinoille, ja että minkä painoisia nuo ovat.

 2. Tulee PALJON halvemmaksi kun menee autoromuttamolle ja irrottaa sieltä 12 tai 24 voltin sähkömoottorin, lyö semmosen kiinni tommoseen pikkurenkaaseen rattaiden kautta, ostaa akun / akut ja hitsaa koko systeemin kokoon, nopeuttakin saa lisää vaikkakin voi olla että suomessa tommonen peli pitää laittaa rekisteriin kun se ylittää tietyn nopeuden.

 3. Pidän kyllä enemmän segwaystä. Ei niitäkään kyllä teoriassa Suomessa saisi lainkaan käyttää 😉

 4. Tommonen voi olla ihan kätevä vaikka jossain isoissa varastohalleissa jossa joutuu kävelemään paljon.

 5. suomessa tollasella tuskin saa ajaa missään.. vähän on keskeneräisen näköinen laite…

 6. ”suomessa tollasella tuskin saa ajaa missään..”

  väärin! ainakin jossain suljetulla alueella, muilta pääsy kielletty tjsp. saa ajaa toki, jos tarkoitit tieliikennekäyttöä, olet oikeassa.

  TAI sitten käytetään speden konstia, laittamalla porakoneen potkulautaan 🙂

 7. mulle tuli kanssa ekana mieleen routavaurioinen kotikatumme… ei olisi mukavaa kyytiä se! 😀