_projects_c64key_c64kbd.jpg

Jos kaipaat vanhaa tuttua C64-näppäimistöä, mutta haluat kuitenkin pysytellä PC:ssä, ja lisäksi sinussa on hieman elektroniikkafriikin vikaa, niin tässä ratkaisu ongelmiisi. Nimittäin symlink.dk-sivustolla on tarvittavat ohjeet ja tiedot kuinka muuttaa Commodoren näppäimistö USB-näppäimistöksi. Kyseisen laitteen käyttäminen onnistuu kohtuullisen helposti, sillä lähdekoodi on saatavilla. Tämä muunnos on tehty viimeisen päälle ja se tunnistaa myös usean näppäimen samanaikaisen painamisen.

Edellinen artikkeliEasy Glider – uuden tyyppinen sähköskootteri
Seuraava artikkeliLontoo pimenee 21. kesäkuuta

1 KOMMENTTI

  1. mää en kyllä mun commodorea hajota ikinä. vois muuten pelata taas sillä pitkästä aikaa. tää ”made in ireland” keytronic on iha paras 🙂

  2. Kuusnepa on hyvä masiina. Minä en kyllä ainakaan ”uhraisi” omaani tuollaiseen.