Playstation 3 firmware 1.8 julkaistu

playstation_31.jpg

Sony on tänään julkaissut uuden ohjelmistopäivityksen Playstation 3 pelikonsolilleen. Uutena ominaisuutena päivityksessä on ainakin yksi erityisesti leffafaneja ilahduttava ominaisuus, sillä uudella firmwarella varustettu pelikonsoli kykenee skaalaamaan DVD elokuvat täyteen 1080p HDTV resoluutioon.

Uuden päivityksen myötä kaikkeen Playstationin kovalevylle tallennettuun sisältöön pääsee nyt myös käsiksi PSP konsolin kautta mistä tahansa päin maailmaa oletkin, edellyttäen, että käytössä  W-LAN yhteys. Tätä kautta voit siis esimerkiksi katsella kaikkia kovalevylle tallennettuja elokuvia ja kuunnella kaikkea tänne tallennettua musiikkia PSPn kautta missä tahansa oletkin

Netissä liikkuvien huhujen mukaan uuden firmwaren myötä mediasisällön lataamisen pitäsi onnistua myös itse Playstation 3 konsolille kotiverkkoon yhdistetyltä PC koneelta. Tätä kautta siis kaikki oman PC:n verkossa jaetulle kovalevylle tallennettu data olisi ladattavissa myös PS3 konsolin kautta. Tätä täytyy siis tietysti kokeilla!