playstation_31.jpg

Sony on tänään julkaissut uuden ohjelmistopäivityksen Playstation 3 pelikonsolilleen. Uutena ominaisuutena päivityksessä on ainakin yksi erityisesti leffafaneja ilahduttava ominaisuus, sillä uudella firmwarella varustettu pelikonsoli kykenee skaalaamaan DVD elokuvat täyteen 1080p HDTV resoluutioon.

Uuden päivityksen myötä kaikkeen Playstationin kovalevylle tallennettuun sisältöön pääsee nyt myös käsiksi PSP konsolin kautta mistä tahansa päin maailmaa oletkin, edellyttäen, että käytössä  W-LAN yhteys. Tätä kautta voit siis esimerkiksi katsella kaikkia kovalevylle tallennettuja elokuvia ja kuunnella kaikkea tänne tallennettua musiikkia PSPn kautta missä tahansa oletkin

Netissä liikkuvien huhujen mukaan uuden firmwaren myötä mediasisällön lataamisen pitäsi onnistua myös itse Playstation 3 konsolille kotiverkkoon yhdistetyltä PC koneelta. Tätä kautta siis kaikki oman PC:n verkossa jaetulle kovalevylle tallennettu data olisi ladattavissa myös PS3 konsolin kautta. Tätä täytyy siis tietysti kokeilla!

Edellinen artikkeliYhdysvaltojen armeija lähitulevaisuudessa
Seuraava artikkeliSanyo Xacti E1 – maailman ensimmäinen vesitiivis videokamera harrastelijakäyttöön

1 KOMMENTTI

 1. Ominaisuuden sen kun paranee. Aika hyvin PS3 on lunastanut lupaukset kodin viihdekeskuksena, joka osaa muutakin kuin pelien pyörittämisen. 🙂

 2. ”vanahalla xboxilla pystyy tehä kaiken paitsi hoodeet.”

  ihanko kaiken? ootko kokeillu verkon painona?

 3. Negatiivinen asenne ps3 vastaan on vissiin että äiti ja isi ei maksa sen ns. kallista hintaa omasta pussista. 🙂 töihin vaan niin saatte joskus naisenkin

 4. No voi hevonperse!Nyt täytyy hankkia tuo perkeleen ps3!Kyllähän se onkin näköjään aika käyttökelpoinen laitos.

 5. Ton PS3:sen hinnalla se sais käydä töissä, ajaa autoa ja perata kalat ihmisen puolesta.

 6. onko kellää tullu vastaan ongelmaa ladata tuota päivitystä? mietin että kun pleikkarin lataus loppuu 37 prosenttiin ja tietokoneellakaan lataus ei onnistu nii tuntuu että vika olisi itse päivityksessä eikä minun laitteissa…

 7. kyllä ainakin meikäläisellä onnistui päivitys ihan mainiosti. Pleikkari on seinässä kiinni suoraan kaapelilla, jota kautta päivityksen latasin

 8. olisko mahdollista että lataisit päivityksen tietokoneella ja lähettäisit minulle sen päivityksen esim. messengerissä? alkaa nimittäin olemaan aika epätoivosia nämä minun yritykseni ladata tuota päivitystä…

 9. itse en ainakaan psytyny lataamaan 1.80 ps3:n kautta… eilen sen ostin joten tilaa varmastikin on 😀
  vähän harmittaa nyt mutta saa nähä josko sais sen muuta kautta sitten. lopettaa myöskin latauksen johonkin 20-30%

 10. ja saisko lisäselvityksen, että kun oon nyt koneelle imuttanu tuon ps3updat.pup-tiedoston… laitoin sen psp:hen kuuluvalle muistikortille, mutta ps3 ei löydä sitä mitenkää… eli kertokaas nyt ihan alusta et miten toimia tiedoston kanssa jotta sen saisi asennettua ps3:een kiitos 🙂