Sanyo Xacti E1 - maailman ensimmäinen vesitiivis videokamera kotikäyttöön

Sanyo on esitellyt Xacti E1 tuotenimellä kulkevan kotivideokameran, jonka erikoisena ominaisuutena on tämän vesitiiviys. Kovin syvälle tämän kameran kanssa ei kuitenkaan pääse sukeltamaan, sillä kamera on tiivis ainoastaan noin 1,5 metrin syvyyteen saakka.

Videota viisinkertaisella optisella zoomilla varustettu kamera tallentaa 640×480 pikselin tarkkuudella ja tallennusmediana laite käyttää SDHC muistikortteja. Kuvatut videot tallentuvat muistikortille MPEG-4 muotoon. Still-kuvien tallennus kameralla onnistuu aina 6 megapikselin tarkkuuteen asti.

Vesitiivis videokamera on tulossa kauppoihin Yhdysvalloissa kesäkuussa hintaan $499.99.

Lähde: www.dcviews.com

Niin ammattilaiselle kuin harrastelijalle! Digikuva-lehti tarjoushintaan ja lahjana digitaalinen valokuvakehys! – Klikkaa tästä –

Edellinen artikkeliPlaystation 3 firmware 1.8 julkaistu
Seuraava artikkeliSonylta 16,7M värin taipuva OLED-näyttö

1 KOMMENTTI

  1. No jos kylpyammeessa haluaa kuvata *köh köh* niin kyllähän se siihen kelpaa 😀

  2. Kun nakkaa normaali videokameraan vähän tiiviimmän muovipussin päälle niin se toiminee ihan yhtä syvällä. Kyllä tuommoinen nyt ainakin sen 30m saisi vettä kestää, että sitä uskaltaisi oikeasti käyttääkin vedessä. Muita käytännössä toimivampia vedenpitäviä kameraratkaisujakin on tullut nähtyä, kuten kameran ympärille erikseen pultattava vesitiivis muovikotelo.

  3. Miski, siinähän se. Ei sinne 30 metriin mennä niin helposti kuin 1,5 metriin, joten ei esim. vahingossa sukella liian syvälle.