Paras virustorjuntaohjelmisto Windows:a 

Windows 11 on melko tuore käyttöjärjestelmä, joka korvasi Windows 10:n. Windows Defender pysyy suurin piirtein samana, vaikka uuteen järjestelmään sisältyykin sujuvampi käyttöliittymä ja monia muita etuja. Tästä syystä luotettavan virustorjunnan käyttäminen on tärkeää. 

Kolmannen osapuolen virustorjunta suojaa laitteesi mahdollisilta uhilta tai hyökkäyksiltä ylimääräisellä suojauskerroksella. Voi kuitenkin olla erittäin hankalaa valita oikeanlaista virustorjuntaohjelmaa. Autamme sinua valinnan tekemisessä ja erittelimme tähän artikkeliin luotettavien virustorjuntaohjelmien ominaisuudet, erot ja muut tärkeät tekijät. 

Parhaat Windows 11 virustorjuntaohjelmat 

Tässä oppaassa käymme läpi seuraavia virustorjuntaohjelmistoja, jotka ovat yhteensopivia Windows 11-käyttöjärjestelmän kanssa.

 1. TotalAV Antivirus – paras virustorjuntaohjelmisto Windows 11:a 
 2. Bitdefender Antivirus – kaikki oleellinen Windows 11:a 
 3. Norton Antivirus – vankka virustorjunta Windows 11:a
 4. Surfshark Antivirus – erinomainen virustorjunta verkkoturvallisuuteen
 5. Avira Antivirus – aloittelijaystävällinen ja tehokas virustorjunta 

Paras Windows 11 -virustorjunta – perinpohjainen listauksemme:

Alla olevasta listauksesta löydät vain parhaat Windows 11:a virustorjuntatyökalut. Se sisältää myös kunkin ohjelmiston edut ja haitat, jotta oikean ohjelman valitseminen olisi helpompaa. 

TotalAV virustorjunta – paras Windows 11 -virustorjunta 

TotalAV on yksi parhaista virustentorjuntatyökaluista Windows 11:a erinomaisen kyberuhkien käsittelyn ja parhaiden lisäominaisuuksien ansiosta. Se on erittäin turvallinen, sillä se estää 100 % kohdatuista ongelmista riippumattomissa laboratoriotesteissä. 

TotalAV:n tarjoamia ominaisuuksia pidetään alan parhaina ja sen lisäksi palvelun hinnoittelu on kohtuullinen, mikä tekee siitä erittäin lompakkoystävällisen vaihtoehdon. Voit valita joko ilmaisen tai maksullisen version, mutta luonnollisestihan maksullisen version mukana saat paremmat ominaisuudet. 

TotalAV:n premium-versio tarjoaa neljä erilaista skannaustyyppiä: Quick, System, Smart ja Custom. Mitä tulee ylimääräisiin lisäominaisuuksiin, saat VPN:n selaussuojan. Se tarjoaa rajattoman tiedonsiirron ja vankan selauskokemuksen ilman näkyviä hidastuksia. Huippuluokan TotalAV-pakettien mukana tulee myös suojattu salasananhallinta, jonka avulla voit tallentaa, järjestää tai palauttaa kirjautumistietosi. 

Vaikka sovelluksessa on runsaasti ominaisuuksia ja laajoja suojaustyökaluja, käyttöliittymä on hyvin organisoitu. Jos kohtaat virustorjuntaohjelmiston kanssa ongelmia, TotalAV auttaa sinua. Heidän asiakaspalvelunsa auttaa sinua puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatin avulla. 

Palvelun tarjoamat hinnat ovat myös todella hyvät – alkaen 19,00 euroa kuukaudessa, ottaen huomioon, että TotalAV on yksi markkinoiden parhaista virustorjuntaohjelmistoista mahtavilla ominaisuuksilla. Saatavilla on myös ilmainen versio, jonka avulla voit kokeilla sovellusta ennen maksullisen version hankkimista. 

TotalAV plussat 

 • Hyvä reaaliaikainen suojaus 
 • Ilmainen perusversio
 • Käyttäjäystävällinen 
 • Useita asiakastukivaihtoehtoja 
 • Loistava työpöytäsovellus 

TotalAV miinukset 

 • Suojaa maksimissaan vain kuutta laitetta 

Bitdefender virustorjunta – loistava hinta-laatusuhde 

Bitdefender saattaa olla vähemmän tunnetumpi mitä muut virustorjuntatyökalut, mutta siitä huolimatta se tarjoaa erittäin hyvän suorituskyvyn, luotettavan reaaliaikaisen suojauksen ja muita suojausominaisuuksia. Sen lisäksi se tarjoaa ilmaisen version niille, joilla on tiukka budjetti. 

Bitdefenderin tärkein ominaisuus on Advanced Threat Defende -työkalu, joka valvoo kaikkia laiteprosesseja. Ransomware Mitigation -ominaisuus luo myös varmuuskopion tiedostoistasi välttääksesi lunnasohjelmien vaikutuksen. Muita suojaustoimenpiteitä ovat tietojenkalastelu-, seuranta- ja roskapostisuodattimet sekä verkkokameran ja mikrofonin suojaus. Paketissa on
myös salasananhallinta, tiedostosilppuri ja ilmainen VPN. Kannattaa pitää mielessä, että päivittäinen liikenne on rajoitettu 200 megatavuun per laite. 

Parempien premium-ominaisuuksien saamiseksi sinun tulee ostaa Premium Bitdefender -paketti, jonka kuukausihinnoittelu on alkaen 17,99 euroa.
Tämä virustorjunta mukautuu myös ympäristöösi ja on tietoinen siitä, kuinka sovelluksen viestit tavoittavat sinut. Kun työskentelet tai katsot elokuvaa, se ei häiritse sinua satunnaisilla ilmoituksilla.
Bitdefenderin asiakastuki on erinomainen ja se on saatavilla sekä ilmaisille että premium-käyttäjille. Jos kohtaat virustorjuntaohjelman kanssa ongelmia, käytettävissäsi on 24/7 live-chat, sähköpostituki ja puhelinpalvelu, jotka takaavat täyden tuen saamisen.

Bitdefender plussat 

 • Ohjelma on saanut erinomaiset pisteet riippumattomissa testeissä
 • Useita asiakastukivaihtoehtoja
 • Saatavilla 30 päivän kokeilujakso
 • Ilmainen versio
 • Ilmoitusasetukset mukautuvat toimintoihisi

Bitfedender miinukset 

 • Täysi VPN-käyttö vaatii lisämaksun

Norton 360 – vankka ja monipuolinen virustorjunta Windows 11:a

Norton 360 on monipuolinen virustorjunta, joka pääsee myös tähän Windows 11:a parhaiden virustorjuntatyökalujen listaukseen. Erinomaisen haittaohjelmien havaitseminen ja reaaliaikaisen suojauksen lisäksi tarjolla on runsaasti työkaluja, jotka pitävät verkkoelämäsi kaikki osa-alueet mahdollisimman turvassa. Norton käyttää tekoälyä (AI) havaitakseen kaikenlaiset vaarat verkossa. Se suojaa laitettasi haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta, kiristysohjelmilta ja mahdollisesti ei toivotuilta sovelluksilta. Se sisältää myös Norton Safe Web -työkalun, jonka avulla voit havaita, mitkä linkit voivat aiheuttaa haittaa. Mukana on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten eristystila, Dark Web -valvonta ja pilvivarmuuskopiot.

Norton 360 -paketteihin sisältyy myös sisäänrakennettu VPN (Virtual Private Network) -Norton Secure VPN. Tämän työkalun avulla kolmannet osapuolet eivät pääse käsiksi tietoihisi tai online-toimintoihisi. Kaksisuuntainen palomuuri on toinen Nortonin ominaisuus. Se tarkkailee lähetettyä ja vastaanotettua verkkoliikennettä tietokoneellasi. Norton Antivirus on hyvä valinta laatunsa ja ominaisuuksiensa vuoksi. Ei ole stressaavaa selvittää miten se toimii ja miten sitä käytetään, live-chat on toiminnassa 24/7. Antivirus paketti on ehkä hieman kallis, mutta se on sen arvoinen, sillä se on erittäin tehokas ja siinä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia.

Norton 360 plussat 

 • Monipuolinen suoja 
 • Useita lisäominaisuuksia 
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Suojaus identiteettivarkauksilta 
 • Minimaalinen resurssien käyttö

Norton 360 miinukset 

 • Ei sisällä ilmaista versiota 
 • Korkeampi hinta 

Surfshark virustorjunta – tuki useille laitteille 

Surfshark Antivirus on toinen luotettava haittaohjelmien torjuntaratkaisu
Windows 11:a. Se ei ole vain yksinkertainen tarkastustyökalu, sillä saat täyden
tietoturvapaketin haittaohjelmien suojausominaisuuksilla ja Surfshark VPN:n verkkoturvaa varten.
Mitä tulee haittaohjelmiin, Surfshark antivirus tarjoaa erinomaisen reaaliaikaisen
suojan ja tarkkailee jatkuvasti laitettasi epäilyttävän toiminnan varalta. Lisäksi tämä virustorjuntapaketti sisältää lisäsuojausominaisuuksia varmistaakseen, että arkaluontoiset tietosi ovat turvassa. 

Siinä on jopa yksityinen hakukone, joka estää tietojen seurannan verkossa selaamisen aikana. Näiden ominaisuuksien lisäksi saat Surfshark Alert -ominaisuuden, joka tarkistaa
verkon varmistaakseen, että tietosi eivät ole vaarantuneet. Tämä sisältää sähköpostiosoitteet, luottokortit ja henkilöllisyystarkastukset. Mainitsemisen arvoinen asia on myös se, että tässä virustorjuntaohjelmassa on erittäin intuitiivinen Windows-sovellus, joka on helposti asennettavissa ja sen käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Mitä tulee hintaan, voit suojata jopa 5 laitetta 27,84 eurolla vuodessa ja jokainen tilaus sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Surfshark virustorjunta plussat  

 • Reaaliaikainen suojaus 
 • Mukava VPN
 • Nykyaikaiset sovellukset 
 • Yksityinen hakukone 
 • 24/7 live-tuki 

Surfshark virustorjunta miinukset 

 • Ei palomuuria 


Avira virustorjunta – luotettava virusetsivä
Avira on yksi parhaista ilmaisista virustentorjuntavaihtoehdoista Windows 11:a. Vaikka maksuton tilaus tarjoaa joitain lisäetuja, niin maksullisessa tilauksessa on kuitenkin paljon enemmän hyödyllisiä ominaisuuksia. Jokainen Avira-versio tarjoaa reaaliaikaisen suojan. Tämä ominaisuus valvoo tiedostoja, jotka voivat vaikuttaa tietokoneeseesi, ja varoittaa, jos jokin niistä on haitallinen. Lisäksi Aviran haittaohjelmien havaitsemisnopeudet ovat osoittautuneet erittäin luotettaviksi. Vuoden 2022 helmi-toukokuussa he estivät kaikki testinäytteet 100 %. Aviran turvatoimiin kuuluu myös verkko- ja sähköpostisuojaus.

Tämä ominaisuus pitää sinut suojassa tietojenkalasteluhyökkäyksiltä, selaimen kaappaajilta ja liitteissä olevilta viruksilta. Tarjolla on myös karanteenivaihtoehto, jossa epäilyttävät tiedostot salataan ja laitetaan karanteenikansioon. Muita ominaisuuksia ovat salasanojen hallinta, turvallinen ostostyökalu ja Phantom VPN.

Molemmat ominaisuudet sisältyvät ilmaiseen versioon, mutta VPN on rajoitettu data- ja palvelinsijainneissa. Valitettavasti ilmaisesta versiosta puuttuu asiakastuki. Maksullisessa versiossa voit kuitenkin saada tukea puhelimitse ja sähköpostitse. Halvimman version vuositilaus on 30 euron luokkaa ja se sisältää turvallisen salasananhallinnan, ominaisuuden, joka estää seurantalaitteet ja saat rajattoman pääsyn maksuttomaan puhelin- ja sähköpostitukeen. 

Avira virustorjunta plussat 

 • Ransomware-suojaus 
 • Integroitu VPN
 • Käyttäjäystävällinen 

Avira virustorjunta miinukset 

 • Korkeampi hinta 
 • Hidas asiakastuki

ESET NOD32 – loistava suoja viruksille
ESET virustorjunta saa erinomaiset pisteet riippumattomista laboratoriotesteistä yleisen suojauksen ja käytettävyyden osalta. Se on hyvä ja monipuolinen suojauspaketti Windows-laitteillesi.
Tämä virustorjunta tarjoaa sinulle kiristysohjelmasuojan, joka suojaa laitteesi tiedot pakotetulta salaukselta. 

Ohjelmisto sisältää myös pankki- ja tietosuojatyökalun. Se alkaa toimia heti, kun avaat taloussivuston ja estää maksutietojesi vuotamisen. Voit hankkia ESET-sovelluksen Windowsille, Macille ja Androidille. Siinä on myös mielenkiintoinen varkaudenesto -ominaisuus, jonka avulla saat pääsyn varastetun kannettavan tietokoneen sijaintiin tai jopa verkkokameraan. Lisäksi ESET sisältää salasanojen hallinnan ja mahdollistaa myös arkaluonteisten tietojen salauksen. Tämä virustorjunta on todella helppo asentaa ja sen käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Siinä on selkeä ja organisoitu käyttöliittymä, mikä tekee navigoimisesta helppoa. Palveluntarjoajalla ei ole 24/7 asiakastukea, mutta puhelin- ja sähköpostivastausajat ovat silti nopeat ja asiakaspalvelijat ovat erittäin ystävällisiä.
Hinnoittelu on melko samanlainen mitä muilla markkinoilla olevilla virustorjuntapalveluntarjoajilla. Kuukausihinnoittelu on alkaen 39,70 euroa. Vankan yleissuojauksen ansiosta ESET on hyvä valinta pysyäksesi turvassa verkkomaailmassa.

ESET NOD32 plussat 

 • Mahtava suoja 
 • Työkalu varkauden estämiseen 
 • Ransomware-suojaus 
 • Hyvä virusten havaitsemisaste
 • Asetukset mukautuvat toimintaan

ESET NOD32 miinukset 

 • Ei 24/7 asiakastukea 
 • Erittäin korkea hintataso 

Trend Micro – helppokäyttöinen virustorjunta uhkien suojaamiseen 

Trend Micro on toinen vankka virustorjuntaohjelmisto Windows 11:a. Tämä virustentorjuntapalvelu tarjoaa vankan suojan käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä. Se ei ainoastaan havaitse uhkia tehokkaasti tekoälytekniikoiden avulla, vaan siinä on myös muutamia lisäominaisuuksia, jotka pitävät päivittäisen selaamisen mahdollisimman turvallisena. Trend Micro tarjoaa innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Social Media Privacy Protectionin tai PayGuardin turvalliseen nettishoppailuun. Mukana on myös pimeän verkon valvontaominaisuus, joka ilmoittaa sinulle, jos tietosi vuotavat
haitallisiin tietokantoihin.

Trend Micro ei kuitenkaan tarjoa räätälöityä palomuuria. Se luottaa melko vahvasti Windowsin sisäänrakennettuun palomuuriin kaikissa tyypillisissä palomuuritehtävissä. Tietojenkalastelun estämisen ja haitallisten URL-osoitteiden eston testaus tuottaa erittäin hyviä
tuloksia. Virustentorjuntaan liittyvien tärkeiden asioiden lisäksi Trend Micro tarjoaa sinulle VPN-välityspalvelimen lisäämisen lisämaksua vastaan.

Sen avulla voit helposti suojata sijaintisi ja IP-osoitteesi. Ja varmistaaksesi salasanojen turvallisuuden, voit hankkia joko ilmaisen tai maksullisen salasananhallinnan. Voit testata tämän virustorjunnan toimintoja sovelluksen ilmaisen version avulla. Siinä on jotain rajoituksia, mutta se on erinomainen vaihtoehto palvelun kokeilemiseen. Mitä tulee maksulliseen versioon, hinnat alkavat 19,00 eurosta vuodessa ja tarvittaessa voit hyödyntää 30 päivän rahat takaisin -takuuta. 

Trend Micro plussat 

 • 30 päivän ilmainen kokeilu 
 • Vahva suojaus online-uhkia vastaan
 • Reaaliaikainen suojaus 
 • Ransomware-suojaus 

Trend Micro miinukset 

 • Ei Windowsin verkkokamerasuojausta 
 • Ei sisäänrakennettua palomuuria 

Miten valitsimme ja testasimme nämä virustentorjuntatyökalut 

Kun ostat jonkun maksullisen palvelun, haluat ehdottomasti varmistua, että saat rahoillesi vastinetta. Siksi valitsimme virustorjuntaohjelmiston, joka tarjoaa parhaan Internet-suojauksen Windows 11:a. Valitessamme parasta virustorjuntaa, otimme huomioon seuraavat asiat:

 • Virusten havaitsemisprosentti: Keräsimme tietoa virustentorjunnan
  suorituskyvystä, suojauksesta ja käytettävyydestä riippumattomilta
  organisaatioilta. Parhaan virustorjunnan suojapisteiden tulisi olla
  korkeammat kuin 98 %.
 • Lisäominaisuudet: Jotkut lisäominaisuudet voivat olla erittäin
  hyödyllisiä. Esimerkiksi lapsilukko, joka suojaa lapsiasi haitallisilta
  verkkosivustoilta.
 • Asiakastuki: Kun kohtaat ongelmia virustentorjuntaohjelmien käytössä,
  haluat saada laadukasta apua. Mitä enemmän tukivaihtoehtoja tarjotaan,
  sitä nopeammin ongelmasi voidaan ratkaista.
 • Hinta: Pyrimme valitsemaan virustentorjuntaohjelmat, joiden hintataso on
  kohtuullisella tasolla. Otimme huomioon työkalut, virusten
  havaitsemisnopeudet ja asiakastuen.

Miksi tarvitsen virustorjuntaohjelman Windows 11:a?

Tarvitset Windows 11:a virustorjuntaohjelman, joka suojaa sinua erilaisilta uhilta ja uteliailta katseilta. Joten parempi kysymys olisi…miksi et tarvitsisi virustorjuntaa? Seuraavaksi näet tärkeimmät syyt virustorjunnan hankkimiseen:

 • Tunnistaa riskialttiit verkkosivustot – Vaikka verkkosivusto voi näyttää alkuun luotettavalta, se voi silti olla rakennettu huijaamistarkoitukseen. Virustorjuntaohjelmisto auttaa sinua päätymästä vaarallisille sivustoille.
 • Suojaa laitettasi haitallisilta uhilta – Se mikä saattaa näyttää vaarattomalta lataukselta, voi päätyä saastuttamaan laitteesi haittaohjelmilla. Jopa ystäväsi saattaa tietämättään lähettää sinulle kyberuhan sisältävän liitteen. Virustentorjuntaohjelman käyttö voi estää haittaohjelmien pääsyn laitteellesi.
 • Auttaa pitämään lapsesi turvassa – Jos sinulla on lapsia, lastesi turvallisuus
  on luultavasti suurin huolenaiheesi. Jotkut virustorjuntapalvelut sisältävät
  lapsilukko ominaisuuksia tai jopa sijainninvalvontatyökaluja.

Kuinka voin asentaa virustorjuntaohjelman Windows 11:a? 

Virustorjunnan asennus on useimmiten yksinkertainen ja nopea prosessi. Seuraavaksi näet muutamia päävaihteita, joita sovelletaan useimpiin virustorjuntaohjelmiin:

 1. Siirry palveluntarjoajan viralliselle verkkosivustolle 
 2. Valitse haluamasi paketti ja rekisteröidy
 3. Lataa asennustiedosto
 4. Noudata palvelun antamia ohjeita siihen asti, kunnes lataus on suoritettu loppuun 
 5. Avaa ja kirjaudu sisään sovellukseen. Nyt voit suorittaa skannauksen

Voinko käyttää ilmaista virustorjuntaa Windows 11:a?

Voit vapaasti valita minkä tahansa vaihtoehdon, joka mielestäsi sopii parhaiten tarpeisiisi. Jos perussuojaus yleisimmiltä viruksilta ja haitallisilta verkkosivustoilta riittää sinulle, voit käyttää ilmaista virustorjuntaa. Ensiluokkainen virustentorjunta voi kuitenkin tarjota sinulle kattavan
reaaliaikaisen suojan.

Valitsemasi maksullisen virustorjunnan mukana saat myös useita lisäominaisuuksia, joita ei välttämättä löydy ilmaisesta versiosta. Loppujen lopuksi on kuitenkin parempi, että sinulla on jokin suojaus kuin se, että sinulla ei ole lainkaan suojausta. Ja ehkä huomaat jossain kohtaa, että online-yksityisyyteesi kannattaa käyttää hiukan enemmän rahaa.

Kuinka valita paras virustorjunta Windows 11:a?

Uuden käyttöjärjestelmän hankinnassa tarvitaan virustentorjuntatyökalua, joka takaa huippuluokan suojauksen kaikkia verkkohyökkäyksiä vastaan. Kun haluat valita hyvän virustoruntaohjelman, tarvitset monipuoliset ohjelmistot lisäturvaominaisuuksilla, mitä esimerkiksi suosittu TotalAV tarjoaa. Kun valitset parasta Windows 11:a virustorjuntaa, nämä seuraavat asiat on hyvä pitää mielessä:

 • Riippumattoman organisaation laboratoriotulokset – Jotkut laboratoriot tekevät virustorjuntatestejä ja jakavat tulokset siitä, kuinka hyvin palvelu suojaa uhkia vastaan. Tarkasteltavat tekijät ovat käytettävyys, suorituskyky ja suojaus. Kun valitset virustorjuntapalvelua, voit tarkistaa sekä AV-Comporativesista että AV-testistä, mikä pystyy suojaamaan laitteesi tehokkaimmin. 
 • Tehokkuus – Virustorjuntaohjelmiston suorittamat säännölliset taustatarkistukset voivat kuluttaa muistiasi ja CPU:tasi. Siksi sinun tulee varmistaa, että virustorjunta ei ruuhkauta laitettasi ja valita kevyin ratkaisu. 
 • Ominaisuudet – Jotkut virustorjuntatyökalut skannaavat laitteesi vain haittaohjelmilta, kun taas toiset sisältävät huomattavasti enemmän erilaisia ominaisuuksia. Esimerkiksi lapsilukon, jolla seurataan lapsesi verkkotoimintaa tai verkkokamerasuojauksen, joka suojaa sinua uteliailta katseilta. Jokaisella palvelulla on omanlaiset etunsa, jonka takia kannattaa valita sellainen, joka tarjoaa tarvitsemiasi ominaisuuksia. 
 • Asiakaspalvelu – Laitteesi tarvitsee jatkuvaa suojaa ja sen käytössä voi ilmaantua ongelmia, jonka takia asiakaspalvelun tulisi olla helposti saatavilla. Sinun pitäisi pystyä saamaan apua, etenkin jos olet maksava asiakas.
 • Hinta – Kallein virustorjuntapalvelu ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Virustorjuntaohjelmat voivat vaihdella haittaohjelmien havaitsemisnopeuden ja ominaisuuksien osalta. Sinun tulee olla tietoinen omista henkilökohtaisista tarpeistasi varmistaaksesi, että saat rahoillesi vastinetta. 

Paras virustorjuntaohjelmisto Windows 11:a – UKK

Mikä on paras ilmainen virustorjunta Windows 11:a?
Paras ilmainen virustorjunta Windows 11:a on ehdottomasti TotalAV. Vaikka Windows 11:a on sisäänrakennettu Windows Defender, et voi sataprosenttisesti luottaa siihen, että se havaitsee kaikki uhat.
Onko Windows 11:a sisäänrakennettu virustorjunta?
Kyllä, sekä Windows 10:ssä että 11:sta on sisäänrakennettu haittaohjelmien torjuntatyökalu nimeltä Microsoft Defender. Se ei kuitenkaan ole yhtä hyvä haittaohjelmien havaitsemisessa mitä alan parhaat virustorjuntaohjelmat. Microsoft Defender tunnetaan myös luotettujen sovellusten estämisestä. Se ei tarjoa käyttäjilleen VPN:ää, salasananhallintaa tai muita hyödyllisiä
ominaisuuksia. 

Tarvitsetko virustorjuntaa Windows 11:a?

Kyllä, jopa Microsoft itse suosittelee virustorjuntaohjelmiston käyttöä kaikissa
Windows-laitteissa. 

Johtopäätös 

Virustorjuntatoimittajien markkinat ovat erittäin laajat ja kilpailukykyiset, ja niissä on monia vaihtoehtoja. Joten ei ole mikään yllätys, että jotkut palveluntarjoajat soveltuvat paremmin Windows 11:a kuin toiset.

Tästä syystä olemme koonneet tähän artikkeliin ne parhaimmat virustorjuntaohjelmistot Windows 11:a. Suosittelemisen arvoinen virustorjuntaohjelmisto löytyy ehdottomasti TotalAV:lta.