Windows 11 alkaa korvata monien käyttäjien laitteilla olevan Windows 10:n. Vaikka Microsoft-käyttöjärjestelmän (OS) päivittäminen kuulostaa siltä, että se tarjoaisi sinulle enemmän turvallisuutta, ei se kuitenkaan ole uhkankestävä. 

Paras VPN voi auttaa sinua salaamaan tietosi kolmannelta osapuolelta ja pitämään sinut turvassa verkkomaailmassa. Näiden asioiden lisäksi sen avulla voit myös käyttää maantieteellisesti rajattua sisältö ja torrentia turvallisesti. 

Tässä artikkelissa analysoidaan Windows 11:sta parhaiden VPN-verkkojen ominaisuuksia, etuja ja haittoja. 

Parhaat VPN-sovellukset Windows 11:sta

 1. NordVPN – tarpeisiisi mukautuva VPN-palvelin Windows 11:sta 
 2. Surfshark VPN – ominaisuuksiltaan paras VPN Windows 11:sta 
 3. IPVanish – edullinen ja monipuolinen VPN Windows 11:sta 
 4. Atlas VPN – budjettiystävällinen VPN päivittäiseen käyttöön 
 5. PrivateVPN – Loistava VPN suoratoistoon 

Parhaat VPN:t Windows 11:sta – perinpohjainen listaus 

Löydät useita Windows 11 käyttöjärjestelmälle suunnattuja VPN-vaihtoehtoja, jotka on selitetty yksityiskohtaisesti seuraavissa osioissa. Käymme läpi kunkin palveluntarjoajan tietosuoja- ja turvatoimia, lisäominaisuuksia ja asiakaspalvelua. 

NordVPN – paras VPN Windows 11:sta 

NordVPN on ihanteellinen VPN-palvelu Windows 11:sta. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa erittäin monipuolisen ratkaisun VPN-yhteyttä kaipaaville käyttäjille. Se takaa ilmiömäisen nopeuden, sopii erinomaisesti sekä suoratoistoon että torrentin käyttäjille ja pitää sinut turvassa sekä yksityisenä edistyneiden ominaisuuksien ansiosta. 

NordVPN ominaisuudet

Yksi NordVPN:än tarjoamista ominaisuuksista on CyberSec. Sen avulla sinun ei tarvitse huolehtia kyberuhista, kuten haittaohjelmista tai tietojenkalastelusta. Lisäsuojaa varten saat myös ilmaisen SOCKS5-välityspalvelimen, joka auttaa varmistamaan erinomaiset P2P-latausnopeudet ja kiertämään lohkoja. Lisäksi voit mukauttaa VPN-yhteyttä käyttävät sovellukset jaetun tunnelointiominaisuuden avulla. 

Eikä siinä vielä kaikki – varmistaaksesi, että yhteytesi on varmasti turvassa, NordVPN tarjoaa Double VPN -palvelimia, jotka yhdistävät kaksi VPN-palvelinta VPN-VPN-yhteyden luomiseksi. 

NordVPN turvallisuus 

On hyvä mainita, että NordVPN käyttää AES-256-salausta, joka on myös käytössä armeijalla sekä pankeilla. Jos VPN-yhteytesi katkeaa tahattomasti, tappokytkin (kill switch) -ominaisuus katkaisee internetin tietovuotojen estämiseksi. 

Kuten jo aikaisemmassa osiossa mainitsimme, että lisäsuojaa varten saat myös ilmaisen SOCK5-välityspalvelimen, joka on takaa erinomaiset P2P-latausnopeudet ja kiertää lohkoja. Tämän lisäksi voit mukauttaa VPN-yhteyttä käyttävät sovellukset jaetun tunnelointiominaisuuden avulla. 

Palveluntarjoajalla on tarkastettu kirjautumattomuuskäytäntö, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että edes NordVPN itse ei kirjaa tai käytä tietojasi. Ja koska se on riippumattomasti tarkastettu, sinulle taataan täydellinen yksityisyys. 

NordVPN nopeus 

Käyttäessäsi NordVPN:ää et tule pettymään suorituskyvyn suhteen. Seuraavan sukupolven oma NordLynx-protokolla varmistaa nopean verkkokokemuksen kaikkina aikoina. 

NordVPN tuki ja hinnoittelu 

Voit käyttää NordVPN-palvelun tarjoamaa live-chat- ja sähköpostitukea 24/7, jos NordVPN:än käyttämisessä ilmenee ongelmia. Kokeillaksesi palvelua voit lunastaa NordVPN:än tarjoaman ilmaisen 7 päivän kokeilujakson ja hyödyntää heidän 30 päivän rahat takaisin -takuutaan. Jos huomaat kokeilujakson päättymisen jälkeen, että tämä VPN on sinulle paras vaihtoehto, hinnoittelu alkaa 2,99 €/per kuukausi. 

NordVPN plussat 

 • Mahtava nopeus 
 • Jaettu tunnelointituki
 • Kaksinkertainen suojaus 
 • Tukee torrentia 
 • Yksityinen DNS 
 • 24/7 live-chat 
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu 

NordVPN miinukset 

 • Ei reititinsovellusta 

Surfshark VPN – parhain ominaisuuksin varusteltu VPN-palvelu 

Surfshark on ansainnut paikkansa Windows 11:sta suunnattujen parhaiden VPN-verkkojen listauksessa, sillä se on yksi monipuolisimmista ja nopeimmista VPN-verkoista. 

Surfshark ominaisuudet 

Tähän palveluntarjoajaan kannattaa investoida, jos haluaa parantaa kybertuvallisuuttaan, sillä se sisältää myös Surfshark-virustorjuntaohjelman. Saat myös täysin yksityisen selaimen ja skannerin, joka ilmoittaa, jos tietosi on vuotanut verkkoon, joten et ole suojattuna vain kyberrikollisilta. 

Mitä tulee VPN-ominaisuuksiin – Surfshark sisältää myös tappokytkimen, joka estää tietojasi vuotamasta, jos VPN-yhteytesi katkeaa vahingossa. Jos haluat lisätä yksityisyyttäsi, voit käyttää naamiointitilaa, joka ei näytä muille, että käytät VPN:ää. 

Lisäksi, jos et halua käyttää joidenkin sovellusten kanssa VPN-yhteyttä, voit sulkea ne pois jaetun tunnelointiominaisuuden avulla. 

Surfshark suojaus 

Kuten kaikki suosituimmat VPN-verkot, myös tämä palveluntarjoaja käyttää ensisijaisena salauksenaan AES-256:sta, joka varmistaa, että haitalliset toimijat eivät pääse käsiksi tietoihisi. Mainitsemisen arvoinen asia on myös MultiHop-ominaisuus, joka asettaa sinut useiden palvelimien taakse, jonka ansiosta todelliseen IP-osoitteeseesi ei päästä käsiksi. Surfsharkin kirjautumattomuuskäytäntö on auditoitu, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että tietosi päätyisivät kolmansien osapuolten käsiin. 

Surfshark nopeus 

Suorituskyvyn kannalta markkinoiden johtava WireGuard -protokolla tarjoaa ilmiömäisiä nopeuksia riippumatta siitä, mitä teet verkossa. 

Surfshark tuki ja hinnoittelu

Surfshark on tukenasi, jos kohtaat ongelmia, jotka pitäisi ratkaista nopeasti. Se tarjoaa 24/7 live-chatin ja sähköpostituen.

Hanki Surfshark ilmainen 7 päivän kokeilujakso ja näet tarjoaako se riittävästi haluamiasi ominaisuuksia. Jos päätät jatkaa tilaustasi, kuukausihinta on alkaen 2,05 €. 

Surfshark plussat 

 • Erittäin nopea palvelu 
 • 7 päivän ilmainen kokeilujakso
 • Palvelimet, joissa on vain RAM-muistia 
 • WireGuard-protokolla 
 • Älykäs DNS 
 • 24/7 live-chat 

Surfshark miinukset 

 • Ei maksutonta versiota 
 • Jaettu tunnelointi ei sisälly iOS:sään 

IPVanish – edistynyt suojaus 

IPVanishia voidaan pitää yhtenä edullisemmista VPN-verkoista Windows 11:sta. Useiden ominaisuuksien ansiosta se on turvallinen ratkaisu, joka takaa täysin yksityisen kokemuksen. 

IPVanish ominaisuudet 

Ensinnäkin voit automatisoida VPN-yhteytesi käyttämällä On Demand – vaihto ominaisuutta. Se tarjoaa myös ilmaisen SOCKS5-välityspalvelimen, jota et löydä monien muiden VPN-verkkojen tarjonnasta. Joten jos olet torrentin käyttäjä, voit nauttia paremmista latausnopeuksista ja lisäturvasta.

Sen lisäksi IPVanish tarjoaa SugarSync-ominaisuuden. Se on salattu tiedostontallennus, joka tarjoaa sinulle muistia jopa 500 GT:n edestä.

IPVanish suojaus

IPVanish käyttää 256-bittistä AES-salausta, joka on tällä hetkellä yksi markkinoiden turvallisimmista salauksista. Mukana on myös SHA-512-hajautustoiminnot, jotka salaavat kirjautumistietosi turvallisuuden lisäämiseksi. 

Se tarjoaa myös tappokytkimen, jonka avulla tietovuodot eivät tapahdu vahingossa. Jos haluat käyttää VPN:ää vain tietyille sovelluksille, onnistuu se jaetun tunneloinnin avulla. 

IPVanish nopeus 

IPVanish käyttää WireGuard-protokollaa, joka varmistaa erinomaisen suorituskyvyn ja vain vähän tai ei ollenkaan näkyviä nopeushäviöitä. Tämän lisäksi IPVanish suhtautuu intohimoisesti yksityisyyteen, ja he eivät koskaan valvo tai kirjaa toimintojasi. Riippumattomasti vahvistettu kirjautumattomuuskäytäntö varmistaa, että VPN-sovellus ei tallenna internet-liikennettä koskaan. Kukaan muu ei siis voi nähdä toimintojasi, kun käytät kyseisen palveluntarjoajan VPN-yhteyttä – ei edes IPVanish itse. 

IPVanish tuki ja hinnoittelu

Jos sinulla ilmenee ongelmia VPN:än käyttämisessä, IPVanish tarjoaa 24/7 live-chatin ja sähköpostituen. 

IPVanishin kuukausihinnat alkavat 3,45 eurosta, tämä edullinen hinta korvaa ilmaisen kokeilujakson puuttumisen. Palveluntarjoajalla on kuitenkin edelleen 30 päivän rahat takaisin -takuu, jota voit hyödyntää kokeilujakson sijaa. 

IPVanish plussat 

 • Mukautettava tappokytkin 
 • Hyvä P2P-nopeus 
 • Ilmainen SOCKS5-välityspalvelin 
 • Rajattomat yhteydet 
 • DNS-vuodonsuojaus 

IPVanish miinukset 

 • Ei ilmaista kokeilujaksoa 

Atlas VPN – edullinen VPN päivittäiseen käyttöön 

Atlas VPN on toinen turvallinen ja jykevä VPN, joka soveltuu erinomaisesti Windows 11:sta. Vaikka se ei tarjoa yhtä paljon ominaisuuksia kuin muut suosituimmat VPN:t, tulee sen mukana kuitenkin joitain etuja. 

Atlas VPN ominaisuudet 

Palveluntarjoajan SafeBrowse-ominaisuus pitää sinut turvassa haitallisilta verkkosivuilta estämällä pääsyn niihin. Kun olet yhteydessä VPN-verkkoon, SafeSwap kiertää IP-osoitettasi piilottaakseen jälkesi ja varmistaakseen, että olet yksityinen.

Mutta ei siinä vielä kaikki – tietomurron tunnistustoiminto tarkistaa, onko henkilökohtaisia tietojasi esiintynyt tietomurron yhteydessä. 

Atlas VPN suojaus 

Myös Atlas VPN käyttää AES-256-salausta, jota pidetään yhtenä turvallisimpana salauksena. Palveluntarjoajalla on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, vaikka Atlas VPN sijaitseekin Yhdysvalloissa, joka luuluu valvontaliittoon. Tämän lisäksi palvelun maine ei ole koskaan kokenut kolhuja, jonka takia voit olla varma, että tietosi ovat turvassa eikä niitä tallenneta palveluntarjoajan toimesta. 

Jos kohtaat ongelmia palveluntarjoajan VPN:än kanssa, voit hyödyntää 24/7 live-chat ja sähköpostitukea. 

Atlas VPN nopeus

WireGuard-protokollan ansiosta tämän VPN-palveluntarjoajan nopeudet ovat riittävän vakaat sujuvan selauskokemuksen varmistamiseksi. 

Atlas VPN tuki ja hinnoittelu 

Atlas VPN:ssä parasta on se, että saatavilla on täysin ilmainen versio. Jos päätät ostaa maksullisen version (hinnat alkaen 1,62€/kk), saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun ja pääsyn 24/7 live-chattiin. 

Atlas VPN plussat 

 • Saatavilla ilmainen versio
 • Tukee torrentia 
 • Poistaa useiden suoratoistopalveluiden eston 
 • 2FA-todennus 

Atlas VPN miinukset 

 • Pieni palvelinkanta 

PrivateVPN – erinomainen VPN suoratoistoon 

PrivateVPN on vankka VPN Windows 11:sta kohtuuhintaisuuden ja loistavien suojaustoimenpiteiden vuoksi. 

PrivateVPN ominaisuudet 

Ensinnäkin monella palveluntarjoajalla ei ole tätä – PrivateVPN-palvelimet tukevat SOCKS5-välityspalvelinta. Se varmistaa erinomaisen torrent-suorituskyvyn ja turvallisuuden. Lisäksi Stealth VPN -ominaisuus piilottaa verkkoliikenteesi ja auttaa sinua ohittamaan voimakkaasti rajoitetut maat. 

PrivateVPN suojaus 

PrivateVPN käyttää AES-salausta. Voit valita 128 ja 256 bittisistä versioista, jotka tunnistavat salausavainten pituudet sekä CBC- ja GCM-tilojen välillä. Tätä pidetään markkinoiden korkeimpana salaustasona, joka on myös hallituksen armeijan käyttämä. Ero näiden tilojen välillä on hienovarainen, mutta GCM:ää pidetään turvallisempana. 

Palveluntarjoajalla on myös kill switch -ominaisuus. Se toimii viimeisenä turvakeinona tietovuotojen estämisessä, jos VPN-yhteytesi katkeaa. PrivateVPN voisi myös hyödyntää jaettua tunnelointiominaisuutta. 

PrivateVPN nopeus 

Vaikka PrivateVPN:ällä ei ole käytössään WireGuard-protokollaa, on sillä silti olemassa muutamia tunnelointiprotokollavaihtoehtoja, mukaan lukein OpenVPN, PPTP ja L2TP. Nopeudet eivät ehkä ole niin hyviä, mutta ne ovat silti erittäin vakaat. 

PrivateVPN tuki ja hinnoittelu 

PrivateVPN tarjoaa ilmaisen etäavun sekä asennuksen ja saat kysymyksiisi vastauksen live-chatin sekä sähköpostituen avulla. 

Palveluntarjoajalla on myös riskitön ja ilmainen 7 päivän kokeilujakso sekä 30 päivän rahat takaisin -takuu. Vuositilausten kuukausihinnat alkavat 2,00 eurosta, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan VPN-ratkaisun. 

PrivateVPN plussat

 • Poistaa useampien suoratoistopalveluiden eston 
 • Tukee torrentia
 • Mukautettava salaus 
 • Portin uudelleenohjaus 
 • Mahdollisuus piilottaa IP-osoite ja sijainti 
 • 6 samanaikaista yhteyttä

PrivateVPN miinukset 

 • Ei jaettua tunnelointia 
 • Pieni palvelinkanta 

Proton VPN – nopein ilmainen VPN

Proton VPN voi olla valintasi, jos etsit mahtavilla suojausominaisuuksilla varusteltua VPN:ää Windows 11:sta. 

Proton VPN ominaisuudet 

Ensinnäkin Proton VPN käyttää vahvinta salausta Internet-yhteytesi suojaamiseksi. Sen tarjoama Secure Core -ominaisuus on pohjimmiltaan kaksois-VPN, joka yhdistää sinut kahden VPN-palvelimen kautta. 

Jos olet edelleen huolissasi turvallisuudesta, niin NetShield-ominaisuus estää haitalliset verkkosivustot ja seurantalaitteet.  

Proton VPN turvallisuus 

Proton VPN käyttää yhtä turvallisimmista AES-256-CBC-salauksista, jota käyttää myös useat muut tässä artikkelissa mainitut palveluntarjoajat. Tämä vahva ja turvallinen salaus on yksi syy siihen, miksi se on paras VPN Windows 11:a. Tässä kohtaa on myös mainittava sen tarjoama tappokytkin, vaikka se onkin markkinoiden standardiominaisuus. Se on loistava tapa suojata vahingossa tapahtuvat tietosuojat, jos VPN-yhteytesi katkeaa. 

Mitä tulee yksityisyyteen, vaikka yritys sanoo kirjaavansa yhteytesi aikaleimat turvallisuussyistä ja ne korvataan jokaisella istunnolla, he eivät kuitenkaan kerää tai kirjaa muita tietojasi. 

Proton VPN nopeus 

Näiden lisäksi Proton VPN sisältää WireGuard-tunnelointiprotokollan, joka varmistaa vakaan selaussuorituskyvyn. 

Proton VPN tuki ja hinnoittelu 

Proton VPN tarjoaa verkkosivustollaan paljon tietoja sekä löydät sieltä ongelmien ratkaisemiseksi useimpiin kysymyksiin vastaukset. Avun vaatiessa palvelu ei tarjoa live-chattia, mutta saat yhteyden asiakaspalveluun sähköpostituen avulla. 

Tällä palveluntarjoajalla on ilmainen perusversio. Mutta jos haluat käyttöösi Premium-version, hinta on alkaen 4,99 €/kk. Sinulla on myös 30 päivän rahat takaisin- takuu.

Proton VPN plussat 

 • Erinomainen turvallisuus 
 • Kumoaa Netflixin eston 
 • Tukee torrentia 
 • Anonyymit maksut 

Proton VPN miinukset 

 • Ongelmia nopeuden kanssa 

PureVPN – nopea ja käyttäjäystävällinen VPN

PureVPN on yksi yksinkertaisimmista VPN-yhteyksistä Windows 11:sta. Se sisältää kaikki olennaiset suojausominaisuudet ja runsaasti suojattuja protokollia. 

Proton VPN ominaisuudet 

Palveluntarjoajalla ei ole liikaa käytettäviä ominaisuuksia, mutta kuitenkin riittävästi pitämään sinut turvassa. PureVPN tarjoaa myös hämäräominaisuuden, joka saa näyttämään siltä, että et käytä VPN-yhteyttä, vaikka todellisuudessa käyttäisitkin sitä. 

Jos haluat käyttää laitettasi etänä, PureVPN:än portin edelleen lähetysominaisuudesta on suuri apu. Sen avulla laitteet, jotka eivät ole yhteydessä verkkoosi, voivat käyttää paikallisen verkkosi laitetta. Tämä sopii erinomaisesti verkkosivustojen isännöintiin, turvakameroiden käyttämiseen jne. 

Pure VPN suojaus 

Useimpien VPN-palveluntarjoajien rakastama AES-salaus on myös yksi PureVPN:n vahvuuksista. Tappokytkin on hyödyllinen, jos olet torrentin käyttäjä tai käytät julkista wifiä ja VPN-yhteytesi katkeaa vahingossa. Tämä ominaisuus katkaisee internet-yhteytesi ja estää kolmansia osapuolia, mukaan lukien pahantahtoisia toimijoita näkemästä toimintojasi.  

PureVPN on ylpeä siitä, että se on ensimmäinen ja ainoa VPN, jolla on aina päällä oleva tarkastus. Tämä tarkoittaa, että KPMG voi suorittaa perusteellisen yllätystarkastuksen PureVPN:n prosesseista ja palvelimista milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tämä varmistaa sen, että kyseinen palveluntarjoaja noudattaa aina omia säännöksiään. 

Pure VPN nopeus 

Tässä on viisi tunnelointiprotokollavaihtoehtoja, mukaan lukien WireGuard, OpenVPN, IKEv2, SSTP ja PPTP. PureVPN tarjoaa riittävän vankan nopeuden tarjotakseen sinulle keskeyttämättömän selauskokemuksen.

Pure VPN tuki ja hinnoittelu 

Ongelmatilanteissa saatavilla on 24/7 toimiva live-chat ja sähköpostituki. Hinnoittelu on alkaen 1,33 €/kk ja sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et olekaan tyytyväinen palveluun. 

PureVPN plussat 

 • Mahdollisuus kumota suoratoistopalveluiden esto 
 • Tukee torrentia 
 • Ei DNS-vuotoja 
 • Portin uudelleenohjaus 

PureVPN miinukset 

 • Tappokytkin ei aina toimi 
 • Ei ilmaista versiota 

Ivacy VPN – Windows 11 VPN anonyymeillä maksuilla

Ivacy VPN on loistava VPN-vaihtoehto, joka tarjoaa laajan palvelinkannan, kohtuullisen nopeuden sekä anonyymin maksutavan.

Ivacu VPN ominaisuudet

Ivacy VPN ei välttämättä tarjoa niin paljon ominaisuuksia kuin mitä sen kilpailijat. Kuitenkin sillä on muutamia hyviä ominaisuuksia, jotka takaavat paremman selauskokemuksen. Löydät sieltä tappokytkimen ja jaetun tunneloinnin. Tämän lisäksi suojattu lataus -ominaisuus tarkistaa lataamasi tiedostot. Se havaitsee haitalliset liitteet ja estää ne. 

Jos mietit, sopiiko tämä VPN torrentointiin, vastaus on ehdottomasti kyllä. Ivacy VPN sallii P2P-yhteydet kaikilla sen x-palvelimilla, joka takaa turvallisen torrentin. 

Ivacy VPN suojaus 

Ivacy tarjoaa käyttäjille jopa 256-bittisen salauksen. Nauti siis suojausprotokollista, jotka salaavat internet-liikenteesi ja pitävät kyberrikolliset loitolla. Näiden lisäksi tämä VPN noudattaa kirjautumattomuuskäytäntöä ja sallii maksujen suorittamisen anonyymisti.

Ivacu VPN nopeus 

Valitettavasti Ivacy VPN ei voi kehuskella nopeilla yhteyksillä. Vaikka sillä on laaja valikoima tunnelointiprotokollia, kuten OpenVPN, IKEv2 ja L2TP/IIPSec, niin WireGuardia ei sieltä kuitenkaan löydy. Tästä huolimatta voit saada paremman nopeuden valitsemalla läheisimmän palvelimen sijainnin, mutta sen jatkuva ylläpitäminen voi kuitenkin olla ongelma. 

Ivacy VPN tuki ja hinnoittelu 

Sinulla on aina käytettävissä 24/7 live-chat, hyödylliset oppaat ja sähköpostituki. Lopuksi tämän VPN:än myyntivaltti on sen hinnoittelu, koska voit saada sen käyttöösi jopa 1 eurolla kuukaudessa. 

Ivacy VPN plussat 

 • P2P-yhteys kaikilla palvelimilla 
 • Anonyymit maksut 
 • Suojattu latausominaisuus 
 • Ei lokeja-käytäntö

Ivacy VPN miinukset 

 • Ei WireGuard-tunnelia 
 • Puuttuu useita lisäominaisuuksia 

VyprVPN – Suojattu VPN sensuurin ohittamiseksi 

VyprVPN kykenee moniin asioihin, joita useimmat Windows 11:sta VPN:t voivat tehdä ja sitäkin enemmän.

VyprVPN ominaisuudet 

Jos olet henkilö, joka käyttää paljon julkista wifi-verkkoa, olet todennäköisesti tietoinen mahdollisista vaaroista, kuten verkkorikollisuudesta. Julkisen wifi-suojausominaisuuden avulla muodostat automaattisesti yhteyden VPN:ään, kun yhdistät laitteesi julkiseen wifi-verkkoon. Tämä on vain osa sen tarjoamaa suojausominaisuutta, sillä VyprVPN estää myös pääsyn haitallisille verkkosivustoille. 

VyprVPN suojaus 

VyprVPN käyttää salaukseen AES:ää 256-bittisellä avaimella ja kuten tiedämme, se on yksi turvallisimmista salauksista. Jos otat käyttöösi palvelun tarjoaman tappokytkimen, tietosi suojataan, vaikka VPN häiriintyisi. 

VyprVPN nopeus 

VyprVPN:än päätunnelointiprotokolla on WireGuard, joka tekee siitä yhden vuoden 2022 nopeimmista VPN-verkoista. VyprVPN tarjoaa myös muita protokollia, kuten IKEv2, OpenVPN ja Chameleon. Tämä viimeinen protokolla on erittäin kätevä ja hyvin harvinainen VPN:ä. Chameleon-protokolla auttaa ohittamaan VPN-estot maissa, mukaan lukien Kiinassa, jotka rajoittavat VPN:än käyttöä. 

VyprVPN tuki ja hinnoittelu

Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä sähköpostitse ja tyypillinen vastausaika on muutama tunti. Jos tarvitset apua nopeasti, voit ottaa heihin yhteyttä live-chatissa, joka palvelee 24/7. 

Tarjolla on 3 päivän ilmainen kokeilu, joka on kuitenkin saatavilla vain mobiilikäyttäjille. Voit kuitenkin testata palvelua 30 päivän rahat takaisin- takuun avulla. Palvelun hinta on alkaen 5,00 €/kk. 

VyprVPN plussat 

 • Nopeat nopeudet 
 • Tukee torrentia 
 • Kirjautumattomuuskäytäntö
 • Toimii myös rajoitetuissa maissa 
 • 24/7 live-chat 

VyprVPN miinukset 

 • Ei ilmaista versiota 
 • Puuttuu useita ominaisuuksia 

Kuinka valitsimme ja testasimme nämä VPN:t

Näin laajojen VPN-markkinoiden takia itselleen oikean VPN-palveluntarjoajan löytäminen voi olla haastavaa, sillä valitsemisessa on otettava huomioon useita eri tekijöitä. Etsiessämme parhaita VPN-verkkoja Windows 11:sta, kiinnitimme huomiomme seuraaviin asioihin:

Turvallisuus – Erityisesti kiinnitimme huomiomme VPN-palveluiden tarjoamiin turvatoimiin. Ominaisuudet kuten tappokytkin, kaksois-VPN tai portin edelleenlähetys ovat erittäin hyödyllisiä lisäsuojausominaisuuksia. 

Yksityisyys – Yksityisyys ei yleensä ole tärkein huolenaihe riippumatta käytössäsi olevasta käyttöjärjestelmästä. Tämän takia VPN-palveluntarjoajaa valitessasi sinun tulee kiinnittää huomiosi siihen missä maassa se sijaitsee sekä onko sillä tiukka ja tarkastettu kirjautumattomuuskäytäntö. 

Nopeus – Kukaan ei halua sellaista palvelua, joka hidastaa laitetta. Siksi etsimme sellaisia VPN-palveluntarjoajia, joissa on WireGuardin tai muita vastaavia nopeita protokollavaihtoehtoja. 

Asiakastuki – Kun kyseessä on maksettu palvelu, ansaitset laadukasta asiakaspalvelua. On tärkeää, että VPN-palveluntarjoaja tarjoaa live-chatin tai ainakin vähintään sähköpostituen, jotta saat nopeasti apua ongelmiisi. 

Arvo – Tietenkin haluat varmistua siitä, että saat rahoillesi vastinetta. Siksi valitsimme palvelut, jotka eivät ole ylihintaisia eikä ominaisuuksista ole tingitty. 

Miksi tarvitsen VPN:än Windows 11:sta?

On olemassa useita syitä miksi sinun pitäisi hankkia laadukas VPN-palvelu. Sen lisäksi, että pysyt nimettömänä verkossa, voit myös:

 • Suojata laitteesi, kun käytät julkista wifi-verkkoa. Julkisen verkon tiedot ovat yleensä salaamattomia, jossa on se vaara, että hakkerit pääsevät käsiksi laitteeseesi, ellei sinulla ole käytössäsi VPN. Sen avulla tietosi ovat turvassa mihin ikinä menetkin. 
 • Piilottaa liikenteen internet-palveluntarjoajaltasi. Internet-palveluntarjoajat ovat enemmän kuin kykeneviä urkkimaan toimintojasi verkossa. VPN:n avulla voit kuitenkin tehdä toiminnoistasi salaista. 
 • Salata tietosi. Tietojen salaaminen on tärkein syy käyttää VPN:ää. Kun tietosi on salattu, kukaan ei pääse käsiksi henkilötietoihisi tai henkilöllisyyteesi. Se ei salaa tietojasi vain internet-palveluntarjoajalta, vaan myös hakkereilta, kolmansilta osapuolilta ja jopa valtion organisaatiolta. 
 • Katsoa maantieteellisesti rajoitettua sisältöä – Jos haluat viettää vapaa-aikasi elokuvien parissa, sinun kannattaa käyttää VPN-yhteyttä, jotta voit katsoa myös sellaista sisältöä, joka on maantieteellisesti rajoitettu. Jotkut VPN:t voivat poistaa jopa Netflixin, HBO:n ja muiden suoratoistopalveluiden eston, joka tekee VPN:n käytöstä suosittua. 
 • Torrentia turvallisesti – jotkut VPN-verkot tukevat torrentia, joten jos käytät sitä usein, VPNN voi suojata sijaintisi ja henkilöllisyytesi jopa hallitukselta. 

VPN:än määrittäminen Windows 11:sta 

Rehellisesti sanottuna itselleen parhaan VPN:n löytäminen on hankalampaa kuin sen määrittäminen. Voit määrittää VPN:äsi Windows 11:sta seuraavasti:

 1. Valitse paras VPN-palveluntarjoaja
 2. Tarvittaessa rekisteröidy palvelun käyttäjäksi. Tämän jälkeen sinun pitäisi pystyä lataamaan VPN Windowsille.
 3. Kun lataus on valmis, asenna ja avaa VPN.
 4. Kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla.
 5. Yhdistä palvelimeen.

Yhteenveto

Vaikka Windows 11 on päivitetty ja turvallisempi versio, niin siitä huolimatta se on altis kyberhyökkäyksille ja kolmansien osapuolien urkkimiselle. VPN:n käyttö voi estää ketään pääsemästä henkilökohtaisiin tietoihisi ja selaustoimintoihisi. 

VPN:n avulla olet jopa suojattu käyttäessäsi julkista wifi -yhteyttä, joka on altis hakkeroinnille. VPN:n käytön oppiminen on erittäin helppoa, vaikka sinulla ei olisi siitä aikaisempaa kokemusta. 

Paras VPN Windows 11:a on ehdottomasti NordVPN. Se tarjoaa erittäin nopean yhteyden, auditoidun kirjautumattomuuskäytännön, edulliset hinnat ja paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. 

Edellinen artikkeliKuinka ladata Windows 11?
Seuraava artikkeliParas virustorjuntaohjelmisto Windows:a