Kuinka ladata Hulu-sisältöä näytön tallentimella

Hulu tarjoaa suuren valikoiman TV-ohjelmia, elokuvia ja muita ohjelmia, joita voit katsoa verkossa. Joskus saatat kuitenkin haluta katsoa Hulu-ohjelmia offline-tilassa. Tässä artikkelissa esitellään, miten se onnistuu helposti ja nopeasti.

Aloita lataamalla näyttötallentimen ohjelmisto

Audials Movie on paras videotallennin suoratoistopalveluille, kuten Hululle. Se voi tallentaa minkä tahansa suoratoistovideon miltä tahansa verkkosivustolta vain muutamalla napsautuksella. Lisäksi voit ottaa kuvakaappauksia ja tallentaa ne eri formaatteihin, kuten MP4, AVI, WMV, MOV jne, jotta voit toistaa niitä haluamillasi laitteilla. Hanki Audials Movie täältä.

Ohjelmien tallentaminen Hulusta käyttäen näyttötallenninta

On monia tapoja tallentaa videoita Hulusta. Yksi tapa on käyttää ruuduntallenninta. Tämä menetelmä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Tarvitset vain ruuduntallentimen ja Hulu -suoratoistopalvelun asennettuna tietokoneellesi. Suosittelemme Audials Movie:ta, koska se on helppokäyttöinen ja sillä on ilmainen kokeiluversio. Seuraa vain näitä ohjeita:

Vaihe 1: Lataa ja asenna Audials Movie tietokoneellesi

Ensin sinun on ladattava ja asennettava Audials Movie tietokoneellesi. Voit hankkia sen viralliselta verkkosivustolta tai joiltakin luotetuilta kolmannen osapuolen ohjelmistosivustoilta. Kun asennus on valmis, käynnistä ohjelma ja napsauta ”Käynnistä” päästäksesi sen pääkäyttöliittymään.

Vaihe 2: Käynnistä Hulu ja toista video, jonka haluat tallentaa

Siirry nyt Hulun verkkosivustolle ja etsi video, jota haluat katsoa offline-tilassa. Aloita videon toistaminen ja Audials Movie tunnistaa sen automaattisesti.

Vaihe 3: Tallenna Hulu-videot

Kun videon toisto alkaa, näet ruudullasi ohjauspaneelin. Napsauta ”Record” -painiketta aloittaaksesi videon tallentamisen. Voit myös käyttää muita ohjauspainikkeita, kuten ”Pause”, ”Stop” tai ”Snapshot”, tarpeidesi mukaan.

Kun napsautat ”Stop”-painiketta, tallennettu video tallennetaan oletusarvoisesti MP4-muodossa. Jos haluat muuntaa sen muihin tiedostomuotoihin, siirry vain kohtaan ”Muunna” ja valitse haluamasi tiedostomuoto luettelosta. Napsauta sitten ”OK” aloittaaksesi muuntamisen. Kun olet valmis, voit käyttää tallennettua videota napsauttamalla ”Avaa kansio” -painiketta.

Lataa Hulu -sisältöä Windows 11/10: lle

 1. Voit aloittaa, kun avaat Audials Movie -ohjelmiston Windows-tietokoneellasi ja napsautat sitten ”Käynnistä”-painiketta pääkäyttöliittymässä.
 2. Käynnistä seuraavaksi Hulu verkkoselaimessasi ja aloita videon tai TV-ohjelman toistaminen, jonka haluat tallentaa. Kun videon toisto alkaa, Audials Movie tunnistaa sen automaattisesti ja näyttää pienen ohjauspaneelin näytön yläreunassa.
 3. Tästä voit napsauttaa ”Record” -painiketta aloittaaksesi Hulu-videon tallentamisen. Voit myös käyttää tämän paneelin muita säätimiä keskeyttääksesi tai jatkaaksesi tallennusta tai ottaaksesi tilannekuvan nykyisestä kuvasta. Kun olet lopettanut tallennus, napsauta ”Stop”-painiketta.
 4. Tallennettu video tallentuu nyt kiintolevyllesi, ja voit katsoa sitä offline-tilassa, milloin haluat. Nauti!

Ohjelmien tallentaminen Mac:ille

 1. Varmista ensin, että Mac-tietokoneeseesi on asennettu Audials Movie -ohjelman uusin versio.
 2. Käynnistä seuraavaksi Hulu selaimessasi ja aloita haluamasi videon tai TV-ohjelman toistaminen. Kun videon toisto alkaa, Audials Movie tunnistaa sen automaattisesti ja näyttää pienen ohjauspaneelin näytön yläreunassa.
 3. Tästä voit napsauttaa ”Lataa”-painiketta aloittaaksesi Hulu-videon lataamisen. Voit myös käyttää tämän paneelin muita hallintalaitteita latauksen keskeyttämiseen tai jatkamiseen tai tilannekuvan ottamiseen nykyisestä kuvasta. Kun lataus on valmis, se tallennetaan kiintolevyllesi, ja voit katsoa sitä offline-tilassa, milloin haluat.

Riskitön rahat takaisin -takuu

Kuten aina, tarjoamme riskittömän back-to-back-takuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen Audials Movieen, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa ostopäivästä, niin palautamme rahasi kokonaisuudessaan. Ei kysymyksiä! Joten mitä sinä odotat? Hanki Audials Movie jo tänään ja aloita Hulun sisällön lataaminen katsottavaksi offline-tilassa.

Muista, että latauksesi vanhenevat

Hulun tallennetut videot vanhentuvat tietyn ajan kuluttua. Voit kuitenkin pidentää vanhenemispäivää päivittämällä tallentimen Premium-versioon.

Lataa elokuvia suoraan Hulusta Androidiin, IPhoneen, IPadiin, Amazon Fire Tablettiin, tai Windows 10 laitteeseen

Voit ladata elokuvia ja ohjelmia Hulusta Android-, iPhone-, iPad-, Amazon Fire Tablet- tai Windows 10 -laitteeseen, jos olet Hulun premium-tilaaja. Näin se onnistuu:

 1. Avaa Hulu-sovellus Android-, iPhone-, iPad-, Amazon Fire Tablet- tai Windows 10 -laitteellasi ja kirjaudu sisään tililläsi.
 2. Etsi elokuva tai ohjelma, jonka haluat ladata, ja napauta ”Lataa”-painiketta.
 3. Elokuvan tai sarjan lataaminen alkaa ja se tallennetaan Hulu-sovelluksen ”My Stuff” -osioon.
 4. Jos haluat katsoa ladattua sisältöä offline-tilassa, siirry Hulu-sovelluksen ”My Stuff” -osioon ja napauta ladattua kohdetta

Kuinka tallentaa live tv:tä Cloud DVR:llä

Cloud DVR:n avulla voit tallentaa suoraa televisiolähetystä Hulusta ja katsoa sitä myöhemmin haluamallasi tavalla. Näin se onnistuu: Avaa Hulu-sovellus ja siirry kohtaan ”Live TV” ja etsi kanava, jonka haluat tallentaa. Jos haluat katsoa tallennetun ohjelman offline-tilassa, siirry Hulu-sovelluksen kohtaan My Stuff ja napauta tallennettua kohdetta.

Tietoa Hulusta

Hulu on videoiden suoratoistoalusta, joka tarjoaa TV-ohjelmia, elokuvia ja muuta videosisältöä. Se on Disneyn, Comcastin ja 21st Century Foxin yhteisyritys. Hulu on saatavilla Yhdysvalloissa, Japanissa ja Puerto Ricossa. Hulu tarjoaa kahdenlaisia tilauksia: ilmaisia ja maksullisia. Ilmainen tilaus tarjoaa rajoitetusti sisältöä, jossa on mainoksia, kun taas maksullinen tilaus (nimeltään ”Hulu Plus”) tarjoaa pääsyn laajempaan sisällön kirjastoon ilman mainoksia.

Aloita Hulu -sisällön lataaminen jo tänään!

Tässä artikkelissa olemme esitelleet tapoja tallentaa Hulu-videoita offline-käyttöön. Voit käyttää mitä tahansa näistä menetelmistä Hulu-videoiden tallentamiseen tarpeidesi mukaan. Jos haluat vain nauhoittaa Hulu-videoita, suosittelemme käyttämään näytön tallenninta, kuten Audials Movieta. Jos haluat ladata elokuvia ja ohjelmia Hulusta, suosittelemme käyttämään Hulu-sovellusta Androidille, iPhonelle, iPadille, Amazon Fire Tabletille tai Windows 10:lle. Millä tahansa näistä menetelmistä voit katsoa Hulu-videoita offline-tilassa ilman ongelmia. Joten jatka ja valitse menetelmä, joka sopii parhaiten tarpeisiisi!