Kuinka tallentaa Amazon Prime Videon sisältöä

Amazon Prime Video on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen elokuvia ja tv-ohjelmia. Se tarjoaa laajan valikoiman sisältöä, kuten suosittuja sarjoja, kuten The Grand Tour, The Marvelous Mrs. Maisel ja Jack Ryan. Tarjolla on myös vanhempia elokuvia ja tv-ohjelmia sekä joitakin Amazon Originals -ohjelmia.

Kuinka nauhoittaa Primeä käyttäen ruuduntallenninta

Voit tallentaa Prime Video -sisältöä käyttämällä ruuduntallenninta.  Suosittelemme kokeilemaan Audials Movie:ta. Lue siitä lisää täältä. Jotta voit käyttää näytön tallenninta, sinun on asennettava sen sovellus tietokoneellesi. Kun sovellus on asennettu, käynnistä se ja napsauta sitten ”Tallenna”-painiketta. Esiin tulee uusi ikkuna, jossa voit valita tallennusalueen. Varmista, että valitset koko näytön tai muuten et voi tallentaa prime Video -sisältö. Kun olet valinnut tallennusalueen, napsauta ”Tallenna”-painiketta ja aloita sitten Prime Video -sisällön toistaminen. Tallennus alkaa automaattisesti ja jatkuu, kunnes pysäytät sen.

Audials Movie:n parhaat edut

 • Ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja suosittujen elokuvien lataamiseen
 • Siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Ohjelmisto päivitetään säännöllisesti tukemaan uusimpia elokuvia
 • Se tarjoaa sinulle ilmaisen kokeiluversion
 • Se tarjoaa asiakastukea sähköpostitse ja live-chatin kautta.

Mihin laitteisiin voin ladata Prime Video -sisältöä?

Voit ladata Amazon Prime Video -sisältöä tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Tämä sisältää iPhonet, iPadit, Android-puhelimet ja -tabletit, Fire-tabletit ja muut. Sisällön lataaminen edellyttää Prime Video -sovelluksen asentamista laitteeseesi. Kun sovellus on asennettu, avaa se ja kirjaudu sisään Amazon-tililläsi. Sen jälkeen voit selata Prime Video -kirjastoa ja valita sisällön, jonka haluat ladata. Kun löydät haluamasi ohjelman tai elokuvan, napauta sen vieressä olevaa ”Lataa”-kuvaketta.

Prime Videon lataaminen Androidissa

Jos haluat ladata Amazon Prime Videon Androidiin, sinun on asennettava Prime Video -sovellus. Kun sovellus on asennettu, avaa se ja kirjaudu sisään Amazon-tililläsi. Voit sitten selata Prime Video -kirjastoa ja valita sisällön, jonka haluat ladata. Kun löydät haluamasi ohjelman tai elokuvan, napauta sen vieressä olevaa ”Lataa”-kuvaketta. Tämän jälkeen tiedosto ladataan laitteeseesi.

Kuinka nauhoittaa Primeä Windows 10:lle

Jos haluat ladata Amazon Prime Video -sisältöä Windows 10:een, sinun on asennettava Prime Video -sovellus. Kun sovellus on asennettu, avaa se ja kirjaudu sisään Amazon-tililläsi. Voit sitten selata Prime Video -kirjastoa ja valita sisällön, jonka haluat ladata. Kun löydät haluamasi ohjelman tai elokuvan, napauta sen vieressä olevaa ”Lataa”-kuvaketta. Tämän jälkeen tiedosto ladataan laitteeseesi.

Prime-ohjelman lataaminen Macilla

Jos haluat ladata Amazon Prime Video -sisältöä Macilla, sinun on asennettava Prime Video -sovellus. Kun sovellus on asennettu, avaa se ja kirjaudu sisään Amazon-tililläsi. Voit sitten selata Prime Video -kirjastoa ja valita sisällön, jonka haluat ladata. Kun löydät haluamasi ohjelman tai elokuvan, napsauta sen vieressä olevaa ”Lataa”-kuvaketta. Tiedosto ladataan laitteeseesi.

Prime-videon lataaminen iPhonella

Jos haluat ladata Amazon Prime Video -sisältöä iPhoneen, sinun on asennettava Prime Video -sovellus. Kun sovellus on asennettu, avaa se ja kirjaudu sisään Amazon-tililläsi. Sen jälkeen voit selata Prime Video -kirjastoa ja valita sisällön, jonka haluat ladata. Kun löydät haluamasi ohjelman tai elokuvan, napauta sen vieressä olevaa ”Lataa”-kuvaketta. Tiedosto ladataan laitteeseesi.

Voit tarkastella latauksiasi siirtymällä kansioon ”Lataukset”

Kun lataus on valmis, löydät tiedoston laitteesi ”Downloads”-kansiosta. Voit katsoa ladattua sisältöä napauttamalla sitä ja valitsemalla ”Toista”-kuvakkeen. Videon toisto alkaa tämän jälkeen.

Voit myös siirtää tiedoston toiseen paikkaan, kuten ulkoiseen tallennuslaitteeseen tai SD-kortille. Napauta ja pidä tiedostoa painettuna ja valitse sitten ”Siirrä”-vaihtoehto. Valitse, mihin haluat siirtää tiedoston, ja napauta sitten ”OK”. Tämän jälkeen tiedosto siirretään kyseiseen paikkaan.

Kuinka käyttää Amazon Prime Videon lataustoimintoa

Amazon Video -lataustoiminnon avulla voit ladata elokuvia ja TV-ohjelmia Amazon Prime Videosta tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Näin voit katsoa suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi, vaikka et olisikaan yhteydessä internetiin. Näin käytät Amazon Video -lataustoimintoa

 1. Asenna Prime Video -sovellus tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen
 2. Kirjaudu sisään Amazon-tililläsi
 3. Selaa Prime Video -kirjastoa ja valitse sisältö, jonka haluat ladata
 4. Napauta ”Lataa”-kuvaketta sen ohjelman tai elokuvan vieressä, jonka haluat ladata
 5. Tiedosto ladataan laitteeseesi
 6. Voit tarkastella latauksiasi siirtymällä ”Lataukset”-kansioon
 7. Napauta tiedostoa ja valitse ”Toista”-kuvake käynnistääksesi videon toiston.

Miten poistan ladatun Prime Video -sisällön?

Voit poistaa ladatun tiedoston siirtymällä ”Lataukset”-kansioon ja valitsemalla tiedoston, jonka haluat poistaa. Napauta sitten ”Poista”-kuvaketta. Tiedosto poistetaan laitteestasi.

Katso suosittuja sarjoja ja elokuvia Amazon Prime Videolla

Voit katsoa suosittuja sarjoja ja elokuvia Amazon Videosta. Suosittuja ohjelmia ovat muun muassa The Boys, The Marvelous Mrs. Maisel ja Good Omens. Näiden upeiden sarjojen katsominen edellyttää Amazon Prime -jäsenyyden hankkimista. Amazon Prime -jäsenyydellä saat pääsyn Prime Video -palveluun, jossa on laaja valikoima elokuvia ja tv-ohjelmia.

Vinkkejä elokuvien lataamiseen Amazon Prime Videosta

 • Varmista, että sinulla on vahva internetyhteys ennen kuin aloitat lataamisen
 • Jos sinulla on mobiilidatapaketti, suosittelemme, että muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon, jotta et käytä liikaa datamäärääsi
 • Varmista, että laitteessasi on riittävästi tallennustilaa ennen latauksen aloittamista.

Aloita käyttö jo tänään!

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään, miten voit käyttää tallennuspalveluja elokuvien lataamiseen Amazon Prime Videosta. Näiden vinkkien avulla voit varmistaa, että sinulla on sujuva ja nautinnollinen kokemus, kun katsot suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi. Hyvää katselua!