Kuinka tallentaa Twitch-sisältöä tietokoneellesi

Lyhyesti sanottuna Twitch on suoratoistovideoalusta, jonka avulla pelaajat voivat lähettää pelaamistaan maailmalle. Miljoonat ainutlaatuiset kävijät virittäytyvät katsomaan, kun pelaajat pelaavat suosittuja videopelejä. Mutta Twitch ei ole vain pelaamista varten. Twitchistä löytyy myös luovan sisällön streameja, kokkiohjelmia, musiikkiesityksiä ja paljon muuta. Jos olet kiinnostunut käyttämään Twitchiä, sinun on ensin tiedettävä muutama asia. Siispä tässä artikkelissa käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää twitchistä, siitä mitä se on ja miten aloittaa suoratoisto alustalla. Annamme myös vinkkejä menestyväksi striimaajaksi kasvamiseen. Jos siis olet valmis oppimaan lisää Twitchistä, aloitetaan.

Twitch ABC

Mikä on Twitch?

Twitch on pelaajille tarkoitettu suoratoistoalusta. Se perustettiin vuonna 2011, ja Amazon osti sen vuonna 2014. Twitchillä on yli 2 miljoonaa yksittäistä kuukausittaista striimausta ja keskimäärin 953 000 samanaikaista katsojaa. Twitch on loistava paikka katsella suosikkipelaajiasi pelaamassa uusimpia AAA-pelejä tai jopa katsomassa vanhoja klassikoita. Löydät myös erilaisia sisällöntuottajia, jotka suoratoistavat luovaa sisältöä, kuten maalausta tai musiikin sävellystä. Twitchissä on jokaiselle jotakin.

Mitä on Twitch-striimaus?

Twitch-streaming tarkoittaa pelimateriaalin suoraa lähetystä Twitch-alustalla. Striimaajat voivat ansaita tuloja mainoksista, lahjoituksista ja tilauksista. He voivat myös myydä tuotteita ja palveluja videoidensa kautta. Twitch-striimaaminen on loistava tapa luoda yhteyksiä muihin pelaajiin ja rakentaa seuraajia.

Miksi ihmiset striimaavat Twitchissä?

Ihmiset striimaavat Twitchissä monista eri syistä. Jotkut tekevät sitä pelien pelaamisesta ja vuorovaikutuksesta muiden kanssa nauttimisesta, kun taas toiset käyttävät sitä foorumina esitelläkseen pelitaitojaan, ja rakentaakseen seuraajia ja luodakseen yhteisön. Osa käyttää Twitchiä myös keinona ansaita tuloja.

Mitkä ovat suosituimpia pelejä, joita striimataan Twitchissä?

Twitchissä striimattavia suosituimpia pelejä ovat League of Legends, Fortnite, Counter-Strike: Global Offensive ja Overwatch. Nämä pelit ovat suosittuja, koska niitä on jännittävä katsella, ja niillä on suuri pelaaja- ja katsojayhteisö.

Mitä tarvitsen aloittaakseni suoratoiston Twitchissä?

Jotta voit aloittaa suoratoiston Twitchissä, tarvitset tietokoneen, web-kameran, mikrofonin ja internetyhteyden. Sinun on myös luotava Twitch-tili ja ladattava Twitch-ohjelmisto.

Miten aloitan Twitch-striimaamisen?

Jos olet kiinnostunut aloittamaan oman Twitch-striimauksen, sinun on ensin tehtävä muutama asia. Sinun on luotava Twitch-tili ja ladattava lähetysohjelmisto. Striimauksen aloittaminen on helppoa twitchissä. Myöhemmin artikkelissa kerromme askel askeleelta, kuinka voit asentaa ja luoda Twitch tilin.

Vinkkejä menestyväksi striimaajaksi ryhtymiseen.

On muutamia asioita, joilla voit lisätä mahdollisuuksiasi menestyä striimaajana.

 1. Valitse suosittu peli, jota haluat striimata.
 2. Ole vuorovaikutuksessa katsojiesi kanssa ja rakenna yhteisö kanavasi ympärille.
 3. Ole johdonmukainen suoratoistoaikataulusi kanssa.
 4. Hyödynnä sosiaalisen median alustoja kanavasi mainostamiseen.

Nämä ovat vain muutamia asioita, joita voit tehdä tullaksesi menestyksekkääksi striimaajaksi Twitchissä.

On tärkeää, että sinulla on vahva ja sitoutunut yhteisö. Tämä tarkoittaa, että sinulla on kiinnostavaa ja mukaansatempaavaa sisältöä ja että olet aktiivinen chatissa ja sosiaalisessa mediassa. Toiseksi on tärkeää olla johdonmukainen suoratoistoaikataulun kanssa. Katsojat arvostavat tietoa siitä, milloin he voivat odottaa näkevänsä sinut suoratoistossa. Lopuksi on tärkeää valmistautua asianmukaisilla laitteistoilla ja ohjelmistoilla. Hyvä suoratoisto edellyttää vahvaa internetyhteyttä, laadukasta web-kameraa ja luotettavaa suoratoisto-ohjelmistoa. Kun nämä asiat pidetään mielessä, kenestä tahansa voi tulla menestyvä Twitch-striimaaja. Muista vain olla oma itsesi, johdonmukainen ja valmistautunut. Pienellä vaivannäöllä olet hyvällä tiellä kohti suuren ja uskollisen seuraajakunnan luomista.

Twitch streaming -palvelun lataaminen koneellesi

Twitch streamingin asentaminen tietokoneelle on yksinkertainen prosessi.

 1. Siirry sivustolle ja klikkaa ”Lataa” -painiketta.
 2. Kun lataus on valmis, avaa tiedosto ja asenna ohjelmisto noudattamalla ohjeita.
 3. Kun olet asentanut Twitch streamingin, sinun on luotava tili. Voit tehdä sen napsauttamalla kotisivun ”Sign Up” -painiketta.
 4. Kirjoita käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja sähköpostiosoitteesi vaadittuihin kenttiin ja napsauta ”Create Account” -painiketta.
 5. Tämän jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi. Avaa vain Twitchin lähettämä sähköposti ja napsauta vahvistuslinkkiä.
 6. Kun tilisi on vahvistettu, voit kirjautua sisään ja aloittaa suoratoiston. Napsauta vain etusivun ”Start Streaming” -painiketta.
 7. Tämän jälkeen sinua pyydetään valitsemaan peli, jota haluat suoratoistaa. Valitse haluamasi peli luettelosta ja napsauta ”Start Streaming” -painiketta.
 8. Twitch streaming -ohjelmisto alkaa tämän jälkeen suoratoistaa pelaamistasi faneillesi. Voit myös olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan chatissa ja sosiaalisessa mediassa.

Kun olet päättänyt haluavasi aloittaa striimauksen, kannattaisi sinun harkita tallentavasi pelimateriaalia, jota voit muokata ja ladata myöhemmin. Pelin nauhoittaminen voi kuitenkin olla hämmentävää ja aikaa vievää. Tähän Audials One suoratoistovideotallennin on oiva vaihtoehto, joka tarjoaa monia ominaisuuksia, joiden avulla pelimateriaalin tallentaminen ja muokkaaminen on helppoa. Aloittaminen on helppoa. Käynnistä ohjelmisto ja napsauta ”New Recording”. Valitse sitten Twitch käytettävissä olevien lähteiden luettelosta. Kirjoita tallennettavan Twitch-striimin URL-osoite ”URL”-kenttään. Napsauta lopuksi ”Aloita tallennus” Siinä kaikki! Audials alkaa nauhoittaa streamia. Kun nauhoitus on valmis, löydät tiedoston Audialsin ”Recorded”-osiosta. Sieltä voit katsella tallennettua streamia, leikata sen kokoon tai viedä sen muokattavaksi. Olitpa sitten ammattimainen striimaaja tai vasta aloittelija, Audials One on loistava työkalu tallentamiseen ja twitch-virtasi. Audials sopii sekä Windows, Android että IOS laitteille, sekä sitä on helppo käyttää myös verkossa.