Lataa elokuvia helposti Disney Plus –palvelusta

Disney Plus tai Disney+ on legendaarisen ja kaikkien rakastaman animaatiojättiläisen suoratoistopalvelu, joka näyttää yksinomaan erilaisia sarjoja ja elokuvia. Sen valintaan kuuluu laaja valikoima erilaista viihdettä, joka kattaa klassiset animaatiot ja uusimmat tuotantokokeilut. Sen pariin pääsee helposti tilaamalla palvelun, jolloin koko perhe voi nauttia monipuolisesti erilaista viihdettä.

Disney vastasi striimauspalveluiden räjähdysmäiseen suosioon lanseeraamalla oman suoratoistopalvelunsa marraskuussa 2019. Se näki päivänvalon ensimmäiseksi muun muassa Yhdysvalloissa, Kanadassa sekä Australiassa ja Suomeen ja muihin Pohjoismaihin se saapui syyskuussa 2020. Sen elokuvia voi katsoa erikseen omalta tietokoneelta, joten lataa täältä palvelu sitä varten.

Disney Plussan palvelulle ennakoitiin suurta menestystä sen alusta lähtien, mikä perustuu sen omistamiin sisältöihin. Disney omistaa nimittäin lukuisten lapsille suunnattujen legendahahmojensa ja tavaramerkkien lisäksi Marvel Studiosin ja Lucasfilmin. Tämä tarkoittaa, että Disneyllä on oikeus näyttää Marvel-supersankarien ja Tähtien sota –elokuvia. Lisäksi sillä on oikeudet National Geographic –dokumentteihin.

Useita rakastettuja klassikoita ja kuumimpia uutuuksia

Lähes kaikilla meistä on edes jokin muisto ja mielleyhtymä Disneystä, sillä se on saavuttanut huiman aseman viihteen parissa vuosikymmenien uraauurtavalla työllään. Äärimmäinen innovatiivisuus ja luovuus ovat vieneet yhtiötä eteenpäin huimalla tavalla ja sen mielikuvitus ja kyvyt tuntuvat kulkevan loputonta kiitorataa.

Disney Plussan etuina on sen laaja ja laadukas sisältö, josta moni voi valita suosikkitarinansa hahmoineen. Olitpa sitten romanttisten piirrettyjen ystävä tai sinua hauskuuttaa enemmän Pixarin seikkailut tai “Tähtien sota” ja Marvelin supersankarit saavat pulssisi kiihtymään, löytyy Disney Plussasta taatusti katsottavaa. Se tarjoaa yksinoikeudella pääsyn yksinoikeudella näihin sisältöihin ja se julkaisee nykyään uutuutensa samaan aikaan elokuvateatterilevityksen kanssa.

Uusin tuulahdus on suoratoiston Star-palvelubrändi, joka tuli palvelun katon alle helmikuussa 2021. Se toi mukanaan kasvavan määrän tv-sarjoja, elokuvia ja Star Originals –tuotantoja. Se käynnistettiin yli kolmella sadalla uudella nimikkeellä ja uutta sisältöä lisätään jatkuvasti Disney Plus –palveluun.

Disney Plus –sisällön lataaminen

Disney Plus tunnetaan suoratoistopalveluna, mutta sen elokuvia ja sarjoja voi ladata myös omaan tietokoneeseensa. Se helpottaa mukavasti sarjojen ja elokuvien katsomista esimerkiksi junamatkalla tai kesämökillä. Ensimmäiseksi käyttäjän pitää ladata Audials Move -sovellus ja asettaa se laitteeseen. Lataaminen ja asentaminen on ilmaista, eikä se vaadi rekisteröintiä. Lisäksi käyttäjä voi poistaa palvelun halutessaan.

Seuraava etappi on nauhoittaa video Disney+ -palvelussa, jolloin videostriimaus kytketään päälle Disney+-nauhoituksen kohdalla. Klikkaa Disney+ -painiketta ja seuraa annettuja ohjeita ruutuun ilmaantuvasta opasnauhoitteesta.

Tämän jälkeen tietokoneen käyttäjä avaa Disney Plussan joko Chromessa, Firefoxissa tai Edgessä ja valitsee videon, jonka halutaan nauhoitettavan Videonauhoituksen striimaaminen alkaa suoraan, kun videota laitetaan päälle ja nauhoituksen eteneminen tapahtuu hallintaikkunasta.

Viimeisessä vaiheessa Disney+-nauhoitus tallennetaan automaattisesti ja valmis nauhoitus siirtyy Audials Move –soittolistaan ruudun oikealla puolella. Disney Plus –videoita voi ladata muun muassa MP4-, WMV-. AVI- ja 3GP –muodoissa. Videota voi katsoa suoraan Audials –palvelusta tai Windows-selaimesta.

Audials Movie toimii jopa tuplanopeudella

Audials Movie on ainoaa laatuaan sen nopeudessa, sillä se pystyy nauhoittamaan Disney+-sisältöä kaksinkertaisella nopeudella ilman laadun heikkenemistä. Sen etuina ovat myös älykkäät asetukset, jotka helpottavat videoiden nauhoitusta ja tallennusta. Se toimii lähes kaikissa suosituissa suoratoistopalveluissa ja Disney Plussan lisäksi elokuvia ja sarjoja voi nauhoittaa esimerkiksi Netflixistä ja Amaxon Primesta.

Audials Movie on ollut testivoittaja monessa kilpailussa ja sitä suositellaan alan monessa lehdessä. Hyvä maine on johtanut suureen suosioon ja sen palvelusta nauttii tällä hetkellä miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa. Sen lisäksi Audials tarjoaa käyttäjilleen korkeatasoisia lisätoimia, joita käyttäjät voivat käyttää maksutta.