Lataa elokuvia helposti Hulu-palvelusta

Hulu-suoratoistopalvelu on suosittu, jo vuonna 2007 perustettu sivusto, jolla on mahdollista katsoa erilaisia elokuvia, TV-sarjoja, animaatioita, dokumenttielokuvia sekä musiikkivideoita.

The Walt Disney Company on palvelun omistaja, mutta Hulu ei varsinaisesti saanut kansainvälistä suosiota kuin vasta viime vuosina, kun suoratoistopalveluiden aktiivinen käyttö kasvoi huomattavasti. Nykyään palvelulla on miljoonia asiakkaita kuukausittain. Miten hyödynnät Hulu-palvelua parhaalla mahdollisella tavalla?

Hulu on laadukas ja suosittu suoratoistopalvelu

Hulu on nykyään yksi suurimmista suoratoistopalveluista ja on ihme, jos et ole vielä kuullut siitä. Monelle Netflix on se käytetyin suoratoistopalvelu, mutta todellisuudessa on olemassa monia muita palveluita, kuten Hulu, joka tarjoaa omalla tahollaan erilaista sisältöä. Vuonna 2021 Hulu palvelulla on 48,2 miljoonaa tilaajaa, mikä heijastaa sitä, että sivustolla tarjotaan laadukasta palvelua ja sisältöä, jota ei välttämättä muualta löydä.

Hulu-palvelussa olennaisessa osassa ovat suositut TV-ohjelmat ja –sarjat, joita palvelussa voi katsella uudelleen. Sivustolta löytyy esimerkiksi sisältöä muun muassa sellaisilta tuottajilta kuin Sony Pictures, The Walt Disney Company, FOX, Comedy Central, Ted ja Warner Bros. Mukana on siis tuottajia, joiden sisältöön ei pääse käsiksi esimerkiksi Netflix-palvelussa. Moni palvelun asiakas haluaa katsoa nostalgisia ohjelmia ja sarjoja, jotka eivät enää pyöri televisiossa.

Hulu-palvelusta löytyy myös erilaisia elokuvia ja dokumentteja, joiden parissa rentoutua. Elokuvia löytyy kaikenlaiseen makuun ja palvelusta on helppo löytää itselleen sopivia elokuvia hakukategorioiden avulla. Elokuvia voi myös hakea niiden nimellä hakukentän kautta.

Miten Hulu-palvelun sisältöä voi ladata omalle laitteelleen?

Hulu-palvelu on verkossa toimiva sivusto, joten Hulun sisältöön ei pääse normaalisti käsiksi offline-tilassa. On kuitenkin mahdollista ladata elokuvia Hulu-palvelusta laitteelleen, mikäli niitä haluaa katsoa tylsyyden yllättäessä esimerkiksi lentokoneessa, mökillä tai muussa tilanteessa, jossa verkkoyhteys ei ole saatavilla.

Ensin sinun on ladattava laitteellesi työkalu, jonka kautta elokuvat voidaan tallentaa ja muuttaa sopivaan tiedostomuotoon. Elokuvan lataaminen on helppoa – lataa täältä ja saa työkalu laitteellesi. Työkalun voi ladata oikeastaan mille tahansa laitteelle, kunhan laitteen ohjelmistopäivitykset ovat kunnossa.

Seuraavaksi sinun on päätettävä, missä tiedostomuodossa elokuvat ladataan. Yleensä MP4-tiedosto on turvallinen valinta, sillä sen pyörittäminen onnistuu miltä tahansa laitteelta. Tiedostot kannattaa myös nimetä ja kategorisoida kansioihin, mikäli palvelusta lataa useampia elokuvia.

Katso elokuvia ja sarjoja missä tahansa

Kun olet ladannut elokuvia laitteellesi Hulu-palvelusta, voit katsella elokuvia missä ja milloin haluatkaan. Elokuvien katselu voi olla mukavaa esimerkiksi bussimatkalla tai mökillä, missä nettiyhteys ei välttämättä ole täydellinen. Jos elokuvia katsoo suoraan Hulu-palvelusta, pitää olla tarpeeksi hyvä verkkoyhteys, sillä muuten palvelu toimii liian hitaasti.

Huono verkkoyhteys voi pilata hyvän elokuvaillan, joten on hyvä, jos elokuvia on ladannut suoraan laitteelleen. Näin ei tarvitse välittää siitä, jos wifi-modeemi tökkii esimerkiksi huonon sään takia.

Muista kiinnittää huomiota tekijänoikeuksiin

Elokuvien lataamisessa on kuitenkin yksi tärkeä piirre, johon on hyvä kiinnittää huomiota. Jos lataa muiden tuotantoa verkosta omalle laitteelleen, ei sisältöä missään nimessä saa jakaa eteenpäin, sillä muuten saattaa joutua syytteeseen tekijänoikeuslakien rikkomisesta. Katsele elokuvia siis vain omalta laitteeltasi, äläkä kopioi tiedostoja jaettavaksi kavereille.

Yhteenveto

Hulu-palvelu on yksi tämän hetken suosituimmista suoratoistopalveluista, sillä sivustolla pääsee katsomaan monia sarjoja ja elokuvia, joita ei muualla pysty katselemaan. Mikäli Hulu-palvelun elokuvia haluaa katsella myös offline-tilassa, on niitä helppo ladata laitteelleen erillisen työkalun avulla. Näin voit nauttia elokuvista milloin ja missä oletkaan menossa.