Lataa sisältöä helposti ESPN-palvelusta

Oletko suuri urheilun ystävä ja seuraatko aktiivisesti erilaisia kansainvälisiä urheilutapahtumia? Tässä tapauksessa on todennäköistä, että olet joskus törmännyt ESPN-palveluun, joka on urheilun suoratoistopalvelu Disney Plus –palvelun yhteydessä.

ESPN-palvelusta voi katsella erityisesti USA:n urheilutapahtumia, mutta toisaalta myös esimerkiksi kansainvälisten jalkapalloliigojen otteluita. ESPN-palvelu sopii siis todelliselle urheilun rakastajalle ja halutessaan palvelusta voi myös ladata sisältöä omalle laitteelleen. Tässä artikkelissa tutustutaan paremmin siihen, miten palvelusta voi ottaa enemmän irti.

ESPN-palvelusta löytyy laadukasta ja monipuolista sisältöä

ESPN-palvelu on Disney Plus –palvelun yhteyteen luotu urheilun suoratoistopalvelu, jonka kautta urheilusta kiinnostunut pystyy seuraamaan urheilutapahtumia ja –liigoja. Palvelu julkaistiin huhtikuussa vuonna 2018 ja nyt palvelulla on yli 11,5 miljoonaa tilaajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että ESPN tarjoaa laadukasta ja monipuolista urheilusisältöä, jota ei monista muista suoratoistopalveluista saa. Jos katsoo urheilua ilmaisilla sivustoilla, joutuu katselemaan mainoksia, eikä palvelun ole aina taattu.

Jos on kiinnostunut USA:n urheilutapahtumista, palvelusta voi seurata NHL- ja MLB-liigoja sekä muita urheilutapahtumia esimerkiksi nyrkkeilylajeissa. Toisaalta palvelussa voi seurata myös jalkapalloa esimerkiksi Bundesliigassa sekä EFL-mestaruuskisoissa. Mukana ovat lisäksi golftapahtumat, UFC ottelut, kansainvälinen Grand Slam tennis sekä kansainvälinen   rugby ja kriketti.

ESPN-palvelusta löytyy myös urheiluelokuvia ja sarjoja, joiden kautta pääsee oppimaan lisää lempiurheilulajeistaan ja suosikkiurheilijoistaan. Näiden sarjojen joukossa ovat muun muassa SportsNation, The Fantasy Show ja ESPN FC.

Pysy kärryillä kansainvälisestä urheilusta

Kansainvälisen urheilun seuraaminen voi olla joskus haastavaa, sillä ei ole saatavilla monia suoratoistopalveluita, jotka tarjoavat mahdollisuuden katsoa eri jalkapalloliigoja näin laajalti. ESPN-palvelun kautta pääsee suoraan käsiksi olennaisiin urheilutapahtumiin, joten mikään ei varmasti jää välistä.

Otteluita ja urheilutapahtumia voi joko katsoa livenä tai sitten jälkikäteen, ellei ottelua kerennyt katsomaan suorassa lähetyksessä. Varsinkin USA:n urheilutapahtumat ovat Euroopan aikaan yleensä yöllä tai varhain aamulla, joten niitä on mukavampi katsoa muina aikoina.

On toki olemassa erilaisia tulospalveluita sekä ilmaisia suoratoistopalveluita, joissa urheilutapahtumia voi katsella, mutta näiden palveluiden kautta on vaikeampi pysyä kärryillä kaikesta. ESPN-palvelussa kaikki olennainen on tallessa samalla sivustolla, eikä otteluita tarvitse hakea eri sivustoilta.

Näin lataat ESPN-palvelusta sisältöä laitteellesi

ESPN-palvelu toimii normaalisti verkkoyhteydellä, mutta palvelusta voi halutessaan ladata sisältöä suoraan omalle laitteelleen, jolloin otteluita ja urheilutapahtumia voi katsella silloinkin, kun verkkoyhteys ei ole saatavilla. Lataamista varten pitää vain hyödyntää työkalua, joka muokkaa ladattavan sisällön tiedostoksi, joka soveltuu toistettavaksi tietokoneella.

Ei ole väliä, sattuuko sinulla olemaan Mac- vai Windows-laite, sillä työkalu toimii kaikilla yleisillä laitteilla, kunhan vain laitteen ohjelmisto on päivitetty. Yleensä on kätevintä ladata tiedosto laitteelleen MP4-tiedostona, sillä sen toistaminen onnistuu parhaiten. Ladatuille tiedostoille kannattaa varata oma erillinen kansio, jotta ne löytää myöhemmin helposti, kun urheilunnälkä iskee.

Lataa tästä ESPN-sisältöä laitteellesi, mikäli haluat katsella urheilua suoraan laitteeltasi offline-tilassa.

Katso urheilutapahtumia jälkikäteen ja offline-tilassa

Kun on ladannut ESPN-sisältöä laitteelleen, on otteluita helppo katsella jälkikäteen milloin ja missä haluaakaan. Esimerkiksi pitkällä junamatkalla voi olla mukava seurata suosikkiliigojaan, eikä junissa aina ole hyvää verkkoyhteyttä. Joka tapauksessa on kätevää, että urheilusisältö on suoraan katseltavissa laitteeltasi silloin, kun sitä tarvitset.

Laadukasta ESPN-sisältöä elämään

ESPN-palvelu on siis kaikin tavoin laadukas ja toimiva urheilun suoratoistopalvelu, joka tarjoaa eri lajien ja liigojen urheilusisältöä. ESPN-sisältöä voi halutessaan myös ladata laitteelleen ja urheilua voi näin seurata silloinkin, kun ei ole mahdollista yhdistää verkkoon. Urheilun rakastaja pystyy siis seuraamaan urheilua milloin tahansa.