Tekemistä sadepäiville: Lataa elokuvia helposti Amazon Prime Video –palvelusta

Jos sattuu olemaan vapaata sadepäivänä, eikä ole tottunut viettämään vapaa-aikaansa sisällä, voi löytää itsensä tylsistyneenä, sillä ei tiedä, mitä tekisi. Osa tykkää soitella pianoa, osa kutsuu kaverit kylään ja osa taas viettää rentouttavan päivän hyvän kirjan parissa. Nykyään on kuitenkin suosittua katsoa elokuvia suoratoistopalveluista ja Amazon Prime Video on yksi suosituimmista elokuvia tarjoavista palveluista. Voisitko sinäkin kenties viettää sadepäivän hyvien elokuvien parissa?

Löydä omat suosikkielokuvat ja dokumentit palvelusta

Amazon Prime Video –palvelusta löytyy kaikille jotain katseltavaa, oli sitten kiinnostunut Disney-elokuvista tai vakavista dokumenttielokuvista. Palvelusta löytyy myös erilaisia suosittuja sarjoja, mikäli on enemmän kiinnostunut niistä. Palvelu tarjoaa joka tapauksessa laajan kattauksen erilaisista elokuvista, joita ei välttämättä löydy esimerkiksi Netflix-suoratoistopalvelusta.

Tämä selittääkin osittain sitä, miksi Amazon Prime Video on ollut niin suosittu; ihmiset pystyvät katsomaan palvelussa elokuvia, joihin ei muualla pääse käsiksi. Jos on esimerkiksi kuullut ystävältään hyvästä elokuvasta, jonka hän oli nähnyt muutama vuosi sitten, on todennäköistä, että elokuva löytyy Amazon Prime –sivustolta.

Koska palvelun valikoima on niin kattava, joutuu palvelusta maksamaan myös hieman enemmän. Prime-jäsenet pääsevät käsiksi sivuston koko tarjontaan, mutta muuten elokuvista joutuu maksamaan erikseen, mikäli niitä haluaa vuokrata.

Näin lataat elokuvia laitteellesi Amazon Prime Video –palvelusta

Suoratoistopalveluissa on se huono puoli, että elokuvia pystyy katsomaan vain silloin, kun on yhteydessä internettiin. Joskus elämässä on kuitenkin tilanteita, joissa internet ei toimi kunnolla tai sijaitsee paikassa, jossa on luonnostaan huono verkkoyhteys. Näissä tilanteissa on hyvä, kun elokuvia pystyy katselemaan myös offline-tilassa, sillä mikään ei ole mukavampaa kuin hyvien elokuvien katselu mökillä samalla, kun sade ropisee kattoa vasten.

Amazon Prime Video –palvelua käytetään normaalisti online-tilassa, mutta halutessaan palvelusta voi ladata elokuvia laitteelleen. Elokuvien lataaminen tapahtuu erillisen työkalun avulla, jonka voi ladata sekä Mac- että Windows-laitteille. Työkalun avulla suoratoistopalvelun elokuvan voi ladata laitteelleen haluamassaan tiedostomuodossa (MP4, WMV, AVI, 3GP).

On siis hyvä tietää, minkälaisia tiedostoja oma laitteesi pystyy toistamaan, mutta yleensä MP4-tiedosto on kaikilla laitteilla turvallinen valinta. Lataa tästä elokuvia laitteellesi Amazon Prime Video –palvelusta, mikäli haluat katsella hyviä elokuvia silloinkin, kun laitteesi ei ole yhteydessä internettiin.

Katsele elokuvia missä ja milloin oletkaan menossa

Kun on ladannut Amazon Prime Video –palvelusta elokuvia laitteelleen, elokuvia voi katsoa milloin ja missä haluaa. Jos sattuu olemaan esimerkiksi matkalla jonnekin, voi olla haastavaa yhdistää verkkoon, jolloin on täydellistä, jos elokuvia pystyy katselemaan offline-tilassa.

Muutenkin huonolla säällä saattaa kotonakin tai mökillä olla ongelmia verkkoyhteyden kanssa. Jos pitää viettää päivä sisällä, olisi sentään mukava, jos sen päivän voisi viettää viihdyttävällä tavalla. Oman maun mukaan voi valita ladattujen elokuvien joukkoon erilaisia vaihtoehtoja, jotta on myöhemmin jotain, mistä valita.

Elokuvamaraton ystävien kanssa

Sadepäivänä voi olla mukavaa kutsua myös ystävät mukaan katselemaan hyviä elokuvia ja voitte jopa järjestää elokuvamaratonin. Esimerkiksi Harry Potter –elokuvat tai kaikki Jim Carry –elokuvat sopivat hyvin tällaista maratonia varten. Kaikkia elokuvia ei välttämättä ehdi katsella, mutta ainakin viettää mukavasti aikaa ystäviensä seurassa. Elokuvat on hyvä ladata laitteelle ennen maratonin alkua, sillä on ärsyttävää, jos sessio päättyy teknisten ongelmien takia.

Elokuvat ovat parasta viihdettä sadepäiville

Amazon Prime Video –palvelusta löytyy vaikka minkälaisia elokuvia, jotka on helppo ladata laitteelleen, mikäli niitä haluaa katsoa offline-tilassa. Sadepäivistä tulee näin viihtyisämpiä riippumatta siitä, katsooko elokuvia yksin vai ystävien kanssa.