Mukeihinkin on keksitty laittaa kaikenlaista elektroniikkaa. Tässä tapauksessa termosmukissa on näyttö, lämmitin ja älypuhelinrajapinta.

Ember Travel Mug²
Ember Travel Mug²

Ember Travel Mug² on versio 2 älymukista, joka auttaa pitämään juoman lämpimänä. Tällaisessa innovaatiossa tulee vastaan kysymys, että tarvitaanko tällaista.

Oheisella videolla esitellään muki – Ember Travel Mug 2: On the Go – 60:

Oheisella videolal arvostelu tuotteesta – EMBER Travel Mug 2 After 6 Months? Have I Found A Replacement?:

Mukissa on älypuhelinyhteys, joka mahdollistaa lämpötilan säätämisen puhelimesta, puhelin myös ilmoittaa milloin lämpötila on haluttu. Lämpötila näkyy toki myös mukin led-näytöllä. Muki pitää valitun mukaisesti juoman 50-62,5 Celciusasteessa.

Ember Travel Mug²
Ember Travel Mug²

Mukia ladataan langattomasti latausalustalla, ja akku kestää n. 3 tuntia. Muki on käsinpestävä. Pikku miinus tuli tuossa arvostelussa siitä kuinka suuren osan mukin tilasta vie akku ja prosessori. Juomalle on tilaa vain 355ml. Hinta on n. 180 dollaria.

Lähde: Luxury Launches – The Rolls Royce of coffee mugs – The app controlled on the go smart mug costs $180 and keeps your drink heated to the exact temperature

Edellinen artikkeliMacaroni and Cheese – reseptillä vuodelta 1784
Seuraava artikkeliThe Mandalorian -tv-sarjan viimeinen osa siten, että yllätystietokonegeneraatio-henkilö onkin deepfake-tekniikalla tehty (varoitus:juonipaljastus)