Tässä on mielenkiintoinen business-idea. Nimittäin juomatölkkiin ruuvattava alkoholia sisältävä kapseli.

The Spirit Top - The Modern Day Mini Bottle
The Spirit Top – The Modern Day Mini Bottle

Kun kapselia väännetään, se sekoittaa tasaisesti alkoholijuoman limsaan. Kapselissa voi olla esimerkiksi viskiä ja tölkissä kokista. Tästä syntyy viskikola. Kapselit myydään esimerkiksi 10 kpl pakkauksessa.

Näin siis näppärästi tavallinen juoma muuttuu alkoholilla terästetyksi.

Keksintö keräsi yhteisörahoitteisesti riittävästi tukijoita ja toimituksia varmaan odotellaan. Hinnoittelu oli ostokuponkien perusteella ja ennakkotilaajat saivat 25 dollarilla 50 dollarin edestä kuponkeja.

The Spirit Top - The Modern Day Mini Bottle
The Spirit Top – The Modern Day Mini Bottle

Projekti: The Spirit Top – The Modern Day Mini Bottle – An Aluminum Container Offering Users the Choice: 1. Open and Pour 2. Create a Self-Contained Drink!

The Spirit Top -mainosvideo:

Minä pohdiskelin tässä, että onko tällä idealla tarpeeksi voimaa nostaa tuote pysyvästi markkinoille. Ensimmäinen asia mikä alkoi mietityttää, oli että avataanko tölkki ennenkuin kapseli ruuvataan siihen kiinni. Ilmeisesti avataan, mutta sitä ei selkeästi kerrottu mainoksissa. Sitten pohdin, että sekoittuukohan juoma tasaisesti vai tuleeko aluksi viinat ulos. Tämä luvattiin toimivan, mutta oli hieman epäselvää kuinka se on teknisesti varmaa.

Näin se toimii (gif-tiedosto)
Näin se toimii (gif-tiedosto)

Lisäksi pohdin, että tänä päivänä kun kaikki ylimääräinen pakkausmateriaali pyritään karsimaan tuotteista, niin tässä tavallaan voi olla vaikea markkinoida, miksi pikkupaketit ovat perusteltuja.

Entäpä se, että markkinoinnissa mainostetaan mm. että tällainen otetaan retkelle mukaan tölkin kanssa ja määränpäässä ruuvataan kiinni tölkkiin. Kenties kuitenkin olisi helpompi ottaa limsapullo ja taskumatti ja muki mukaan. Nimittäin nuo roskat (tölkit ja kapselit) joutuu sitten kantamaan myös takaisin roskikseen..

The Spirit Top - The Modern Day Mini Bottle
The Spirit Top – The Modern Day Mini Bottle

Lähde: Odditymail – The Spirit Top Alcohol Pods Lets You Turn Any Can Into a Mixed Drink

Edellinen artikkeliÄlyurheiluvälineet valtaavat alaa
Seuraava artikkeliMaksutapojen David vastaan Goliath – Trustly kohtaa uuden haastajan