Tässä melkoinen kokoelma Tähtien sota -oheistuotteita. Nukkeja, figuureita, alkuperäisiä osia, pelejä ym. ym. ym.

Kokoelmaa
Kokoelmaa

Kokoelma sijaitsee Yhdysvaltojen Petalumassa ja sen omistaa S. Sansweet. Toukokuussa 2015 93269 esinettä tarkistettiin luetteloidusti ja tällä ansaitsi Guinnessin Ennätysten kirjan merkinnän. Rancho Obi-Wanissa on kuitenkin kokonaisuudessaan n. 500000 keräilyesinettä.

Oheisella videolla esitellään kokoelma – Melko hurja kokonaisuus – Biggest Star Wars Collection! May the 4th be with you:

Kyllä on paljon tavaraa. Onneksi joku keräilee. Saattaa olla, että Star Wars -keräily on murroksessa, koska nykyään elokuva-sarjan yhteyteen tehdään yhä enemmän ja enemmän oheistuotta. Bisnestä.

Matt Martin, Lucasfilmin creative executive (luova johtaja) totesi äskettäin Twitterissä, että Tähtien sodan kaanonilla ei ole niin väliä:

”So to summarize: there is a reason that we need to internally know what is and isn’t canon so we can keep our line of official storytelling as aligned as possible but that doesn’t mean fans can’t individually pick and choose what they want to accept as true.”

”It’s all fake anyway so you can choose to accept whatever you want as part of the story.”

Matt Martin twitter
Matt Martin twitter

Tämä hämmästyttää elokuvayleisöä, joka haluaisi nähdä loogisesti älykkäitä elokuvia. Mikäli tuotannon luovasta puolesta vastaava sanoo, että ei sillä ole niin väliä mitä elokuvassa tapahtuu tai onko se järkevää jatkumollisesti tai loogisesti, ollaan melkoisen pulassa. Etenkin kun erittäin moni elokuva sortuu nykyään epäloogisuuksiin muutenkin – Etenkin hahmojen toiminnan suhteen. Olisi kiva nähdä elokuvia, jotka ovat uskottavia niin juonellisesti kuin henkilöhahmoittainkin. Mutta joo, näin se vaan menee. Onko väärä mies johtamassa Star Wars -projektia? Ja miten käy koko elokuvalajille, jos yhtäkkiä mikä tahansa voikin olla mahdollista?

Lähde: Largest collection of Star Wars memorabilia

Edellinen artikkeliM4 Sherman tankilla ammutaan 10 asekassakaapin lävitse – tai meneekö lävitse?
Seuraava artikkeliErikoisimmat tuotteet ja laitteet kaupoissa