Erikoisimmat tuotteet ja laitteet kaupoissa

Tänä päivänä isot kaupat ovat täynnä kaikenlaisia tuotteita, esimerkiksi Keskon K-Citymarketeissa ja sitten taas S-Ryhmän Prismoissa. Moni meistä käy niissä ostamassa ruokatarvikkeet ja välillä myös vaatteita. Kaikkien näiden päivittäistuotteiden ohessa näistä kaupoista löytyy myös laitteita sekä tuotteita, joita ei joka kodissa olekaan, ainakaan vielä.

Näihin lukeutuu muun muassa erilaiset keittiötarvikkeet, jotka eivät ole rantautunut vielä kovin moneen talouteen. Erilaisia hifi-laitteitakin on myynnissä, joista tavallinen asiakas ei välttämättä ole edes tietoinen. Hifi-laitteet ovat tutumpia esimerkiksi automekaanikoille tai muuten vain autojen ystäville kuten myös sitten musiikintuottajille sekä myös monelle videopelien pelaajalle.

Tavallinen tallaaja ihmettelee pelituoleja

Näille videopelien ystäville erilaiset pelituolit ja muut oheislaitteet voivat olla jo tuttuja mutta tässä artikkelissa nekin tulevat tutummiksi. Pelituoleja on erilaisia eri käyttöihin, ehkä se perinteisin määrite pelituolille varsinkin nuorison keskuudessa on AKRacing:n, Arozzi:n sekä Nitro:n tuottamat pelituolit, jotka on lähinnä tarkoitettu tietokoneella pelaamiseen, mutta myös konsoleita varten on alkanut markkinoille ilmestymään vähän erikoisen näköisiä pelituoleja, ihan sinun lähimmässä Prismassa voi olla jo tällainen myynnissä. Playseat Evolution on tarkoitettu autopelien pelaamiseen ja siihen sopii lähes jokainen markkinoilla oleva videopeliin tarkoitettu ratti. Pelituolia ei välttämättä tarvitse jos pelailee vain NetBet nettikasinolla, mutta heti kun aloittaa vähän vaativampien e-Urheilu pelien pelaamisen, on pelituoli jo ihana tarpeeseen.

Jos sitten olet ostamassa tietokoneen äärellä istumista varten oman pelituolin, kannattaa kenties lukea pari tuoliin liittyvää artikkelia.

Keittiössä vasta niitä tuotteita onkin

Mitä taas keittiöön tulee, niin myös monia uusia pienkoneita on tullut keittiökäyttöä varten viime vuosien aikana, joistakin on tullut tunnettuja, kun taas jotkut ovat jääneet hieman syrjään.

Tunnetuista ehkä näkyvin on ollut erilaiset kahvikoneet, jotka toimivat kapseleilla, näitä on Dolce Gusto ja Paulig Cupsolo. Kahviin liittyviä tuotteita on myös muitakin, jotka ei välttämättä ihan jokaiselle ole tuttu, kuten vaikkapa kahvimyllyt. Nykyään on saatavilla pienikokoisia ja helppokäyttöisiä kahvimyllyjä, kuten vaikkapa OBH Nordica:n EasyGrind mylly.

Turhake vai tarpeellinen laite

Myös erilaiset pienlaitteet kuten friteerauskeittimet, riisikeittimet ja siirrettävät induktioliedet ovat rantautuneet myös kauppoihin, osa näistä uusista laitteista voi helpottaa ruoanlaittoa ja ehkäpä myös auttaa käyttäjäänsä luomaan uusia ruokaideoita. Entä sitten takavuosien suosikki leipäkone, joka kerää nyt pölyä monen kaapin takanurkassa.

Näitä tämän tyyppisiä tuotteita löytyy ihan siivouspuoleltakin kuten älyimurit, jotka siis ovat periaatteessa robotteja. Parranajoon löytyy lukuisia erilaisia koneita ja höyliä eri plussilla ja miinuksilla.

Joskus ehkä siis kannattaa mennä lähimpään Prismaan tai Citymarketiin vain siksi että pääsee itse näkemään minkälaisia laitteita nykypäivänä onkaan myynnissä. Toki kun puhe oli nimenomaan erilaisista laitteista niin varmasti monella tuli mieleen sali ja kuntoilulaitteet. Niitäkin kyllä löytyy, pienemmät laitteet ainakin ovat saatavilla ihan näistä hypermarketeista mutta sitten jos haluaa kunnolla laitteita etsiä niin liikkeet kuten Verkkokauppa, Gigantti ja XXL kannattaa tarkistaa, näistä löytyy muidenkin kategorioiden laitteita sekä tuotteita. Kuten juuri siivoukseen ja keittiöön, niin myös pihalaitteita ja olohuonetta, että makuuhuonetta varten.

Kuntoilijalle hierontatuoli

Treenin jälkeen kannattaa myös kokeilla erilaisia hierontalaitteita sekä palloja, joita on myynnissä. Näitä hierontalaitteita löytyy eri hintaisia, kalleimmat ovat isommat hierontapenkit, jotka voivat olla jopa 5000 euron luokkaa. Välimaastosta löytyy vaihtoehtoisia hierontatuoleja 1500 eurosta aina siihen 5000 euroon, pääosin näiden eri tuolien hinta aina hyppää noin 500 eurolla. Vaihtoehtoisesti voi myös ostaa 200 – 300 euron hierontalaitteen joka siis laitetaan joko sitten sohvalle tai tuolille, tämä eroaa aikaisemmasta reilusti vaikkei siltä vielä kuulosta. Tuo kalliimpi laite on siis kokonainen tuoli, kun taas jälkimmäinen on ohut, maton tyyppinen, joka laitetaan erilliselle tuolille tai sohvalle, kumpi onkaan itselle sopivampi.

Halpa vaihtoehto ei useinkaan ole kovin toimiva, joten kannattaa miettiä, käyttääkö sittenkin sen rahan oikealle hierojalla käymiseen.

Turhake tulee usein lahjana

Kaikenlaisia hilavitkuttimia kertyy nurkkiin sitä enemmän mitä enemmän on sellaisia ystäviä ja sukulaisia, jotka ostavat sinulle lahjoja. Lahjaostokset nimittäin varsin usein osuvat täysiin turhiin tuotteisiin, joita ostetaan, kun ei mitään muuta enää keksitä.

Lahjoista on voinut löytyä niin sähkönitoja, sähköistä pyyhekumia tai jopa sähköistä makkaransiivuttajaa! Myös sähköinen viinipullonavaaja on kuulunut näiden lahjojen joukkoon, onko sinulla näitä omissa kaapeissasi? Myös jopa aivan tavallisista tuotteista on tullut turhia, koska niitä vain käytetä, kuten nimenomaan vohveliraudat ja voileipägrillit ja munankeittimet.

Jos nyt lähtisi lahjaostoksille niin lahjakassiin voisi upota esimerkiksi metallinpaljastin, digitaalinen grillihaarukka, talletukset laskeva säästölipas, kynäkamera, valheenpaljastin, kotiavaimenetsin, perunakello yms.