Facebook alkaa näyttää yhä kummallisemmalta sosiaalisen median testialustalta. Parin viime vuoden aikana uutisvirtaa on muokattu siten, että sinne tulee lähinnä sponsoroitua materiaalia sekä hauskoja videoita, joissa on ainakin yksi mainos mukana. Sosiaalisuus sen kuin vähenee, mikäli Facebook tekee kuten Instagramilleen eli lakkaa näyttämästä tykkäksia.

Like, LIke, Like – But who’s counting?

Instagram laajentaa tykkäysten näyttämistä nyt testattuaan ominaisuuden poiston Kanadassa seuraaviin maihin: Australia, Brasilia, Irlanti, Italia, Japani, Uusi-Seelanti. Perustelu ominaisuudelle on suojella käyttäjiä kateudelta sekä epätasa-arvon tunteelta.

Mikäpä siinä. Kummastuttaa vain, että näinkin hyvä alusta kuin Facebook tuhotaan. Nimittäin kun tykkäykset poistetaan, niin se on suuri osa sosiaalisuuden poistamista. Nyt jo monet eivät halua omalla nimellään kirjoittaa viestejä tai tykätä postauksista. Eihän se ole järkevää, koska nuo jäävät sitten Internetiin elämään.

Facebookin suosiosta ei äkkiseltään löytynyt uudempaa kaaviota kuin 2015. Suosio laskee, kun ihmiset haluavat viestiä vapaasti ja anonyymisti. Facebook on yhä enemmän ei-anonyymi ja rajoitettu (mm. suosittuja sivuja poistetaan tuosta vain)

Heikolta näyttää Facebookin tulevaisuus. Iilman sosiaalisuutta ei jää paljon sisällöstä jäljelle. Mutta katsotaan kuinka käy. On se aika iso muutos, mikäli tykkäyslaskurit poistuvat.

Lähde: Geek.com

Edellinen artikkeliVAIO SX12 tuuppaa pikkuläppäriin kaikki mahdolliset liitännät – Toivottavasti tämä on uusi trendi
Seuraava artikkeli319 kitarapedaalia ketjuun, tämä on Guinnessin ennätys, katso videolta miltä kuulostaa?