New Mexicon Sunspot Solar -observatorio suljettiin ”turvallisuusuhan” vuoksi. Paikalle ryntäsi joukko FBI-agentteja. Ufo-intoilijat pohtivat mahdollista kontaktia!

Villeimmät arvaukset liittyvät Maan ulkopuoliseen elämään, radiosignaaleihin tai ufoihin. Jostain syystä FBI on erittäin kiinnostunut asiasta.

Sunspot Solar Observatoryn teleskooppitorni

Kaikin puolin, voisi sanoa, että tapahtumasarja on kuin scifi-elokuvasta, jossa observatoriossa saadaan kontakti tai jonkinlainen havainto maan ulkopuolisesta elämästä.

Roswellin läheisyydessä sijaitseva Sunspot Solar Observatory, New Mexicossa (Parisataa kilometriä Roswellista) suljettiin ja henkilökunta laitettiin lomalle.

Sunspot Solar Observatory pienoismalli

Observatoriota hallinnoiva AURA (Association of Universities for Research in Astronomy) ilmoitti, että turvallisuusuhkaan liittyen henkilökunta on evakuoitu.

Paikallinen sheriffi kertoi, että FBI hyökkäsi paikalle samantien ja otti observatorion haltuunsa. Myös Blackhawk-helikopteri pörräsi paikalla ja tuntemattomia henkilöitä alkoi kerääntyä observatorion antennien luokse ym.

Paikallisia haastatteleva uutiskanava sai vastauksia, että paikkakunnalla ei oikastaan koskaan tapahdu mitään erikoista ja toisaalta kukaan ei tiedä mitä observatoriolla on meneillään milloinkin.

Oheisella videolla haastatellaan paikallista asukasta:

Olisiko se sitten tässä? Ensimmäinen varmistettu ufo-kontakti? Tai kenties sellaisia on ollut aiemminkin. Joka tapauksessa, epäilen, että emme tästäkään kuule enää enempää. Voimme kuitenkin pohtia, josko se ”totuus olisi tuolla ulkona” :-DD

lähteet: Gizmodo, Alamogordo Daily News, Observatorion sivut