Golf on tunnettu urheilulaji. Monesti pelissä kävellään ja lyödään palloa. Peliä helpottamaan on kehitetty myös apuvälineitä kuten golf-auto.

Lennokki pakataan ruoka-annoksella

Saattaa olla, että golfkierroksen jälkeen viimeisellä reiällä iskee nälkä. Peliin ei tietenkään kuulu eväiden pitäminen mukana, vaan syöminen hoidetaa klubilla – Paitsi King’s Walk Golf Course -radalla USAn Pohjois-Dakotassa. Siellä nimittäin voidaan lennättää pelaajille välipaloja Flytrex delivery -dronelennokilla.

Oheisella videolla esitellään ruokatoimitus golf-kentällä:

Lento-oikeuksien hankkiminen ei ollut helppoa, ja tällä hetkellä drone suuntaa ainoastaan 19. reiälle. Suorille lentoreiteille pyritään hankkimaan lisää lupia, jotta useampi kohta kentästä saataisiin katettua.

Ruoka-annos matkalla kohteeseen

Kenties tämä on tulevaisuudessa yleistäkin golf-kentillä. Tosin joitain varmasti häiritsee ympärillä liikkuvat dronet – joskin ne todennäköisesti kulkevat sen verran korkealla, että niitä on vaikea havaita. Mainittakoon, että mainitulla golf-kentällä on jo käytössä pikku-buggy, joka kuljettaa maateitse aterioita asiakkaille. Tämä on tosin ajoittain kovinkin hidasta.

Lähde: Digital Trends

Edellinen artikkeliDomino’s pizzaketju joutui ongelmiin luvattuaan 100 pizzaa vuodessa 100 vuoden ajan niille, jotka tatuoivat heidän logonsa
Seuraava artikkeliNew Mexicon Sunspot Solar -observatorio suljettiin ”turvallisuusuhan” vuoksi. Paikalle ryntäsi joukko FBI-agentteja. Ufo-intoilijat pohtivat mahdollista kontaktia!