A. Woodworth halusi lentävän Lego-helikopterin. Hän tarttui haasteeseen tekemällä styroksisen 10-kertaisen suurennoksen vuonna 1990 julkaistussa International Jetport 6396 -legosarjassa olleesta kopterista.

Lentoon lähdössä

Kuten videolta voi havaita, itse asiassa helikopteria ei lennätä sen oma propelli, vaan jalaksissa oleva nelikopteri. Erilliset moottorit kuitenkin liikuttavat legokopteriin kuuluvia propelleita, joten lopputulos on varsin uskottava. Painoa koko hökötyksellä on 2kg.

Oheisella videolla esitellään lentävä legoalus:

Parkissa:

Lentämässä (video):

Ohjaaja:

Mittakaavamuutos:

Onpahan tässäkin ollut mielenkiintoinen urakka saada rakenneltua jotakin jota kukaan muu ei tiettävästi ole saanut vielä tehtyä. Lopputulos on todellakin varsin kiehtova, ja näyttää siltä että legokone lentäisi itsestään, vaikka fysiikan lakien mukaan tuon ei pitäisi olla mahdollista.

Lähteet: Youtube, Gizmodo, Instagram

Edellinen artikkeliKairossa tehtiin aasista seepra – Luovasti käyttämällä maalia
Seuraava artikkeliTorakanmaidosta tehdään uutta ekologista superruokaa – Maistuisiko?