Majoneesijäätelö helpottaa kun helle iskee!

Skotlannin ICE Falkirk -jäätelöpuoti otti valikoimiinsa majoneesijäätelön. Hieman ihmeteltyään asiakkaat ottivat makuhaasteen vastaan iloisin mielin.

Majoneesijäätelö – ICE Falkirk

Hellman’s Real Mayonnaise Ice Cream -majoneesijäätelö poiki mm. seuraavia kommentteja: ”Maistuu rasvaiselta ja kermaiseltä, jälkimaku on maitomainen ja munainen”, ”Tietääkseni majoneesijäätelö mainitaan raamatussa maailmanlopun merkiksi”, ”Mitä seuraavaksi: Tabascojäätelö?”

ICE Falkirk muita makuja

Videolla kauhotaan majoneesijäätelöä:

Mikäli video ei näy, klikkaa tästä linkistä.

Majoneesijäätelö Instagramissa:

Toimituksemme ei saanut tietoa, josko jäätelön tuotantoa jatketaan. Kehotamme kuitenkin mielenkiinnosta kokeilemaan valmistaa majoneesijäätelöä! Ja jos jotain muuta, niin aivan loistava mainoskikka – Tabascopehmistä odotellessa.

Lähteet: Mashable, ICE Falkirk Instagram