Monet lentoyhtiöt punnitsevat nykyään käsimatkatavaratkin. Aiemminhan oli tavallista, että matkustamolaukun voi tunkea täyteen tavaraa, jolloin ruumaan menevä laukku oli helppo saada sille määrättyyn painoon.

Lyhennettävä takki

Pakkaamassa Airport Jacket -takkia

Airport Jacket, lentokenttätakki, tarjoaa ratkaisun nykyongelmaan. Takkiin on nimittäin ommeltu taskuja, joihin mahtuu 15kg tavarat. 14 taskua ja erityiset taskupaneelit tarjoavat tämän tilan. Lisäksi takki on modulaarinen, joka tarkoittaa että sen pituudesta voi poistaa halutessaa osan. Takin voi myös kääntää siten, että siitä syntyy laukku – Kätevää!

Takki esitellään videolla:

Oiva ratkaisu, mikäli on sallittu. Hyvin markkinoitu ja toteutettu kampanja ei kuitenkaan saanut tarvitavaa rahoitusta kickstarter-alustalla, vaan 121 henkilöä tuki AU$29762:lla tarvitusta AU$100000:sta (64577€). Näkyvyyttä oli kuitenkin runsaasti erinäisissä medioissa.

Kamat mukana!
Kaikkea mahtuu

Olen itse ainakin joskus joutunut laittamaan kotimatkalle useamman paidan päällekäin, jotta matkatavarat eivät paina liikaa. Eihän siinä mitään sinällään, mutta hölmöltä se tuntuu, koska paino on lopulta sama.

Lähteet: Kickstarter, The Verge

Edellinen artikkeliModobag on matkustamo – matkalaukku, jossa on pyörät ja moottori, tarkoitettu lentokentällä ajeluun!
Seuraava artikkeliWC-pöntön poljin nostaa kannen ilman käsiä