Tällainen varjo-laite voisi olla varsin pätevä mikäli enemmänkin kajakilla tai kanootilla menisi.

WindPaddle Adventure Kayak Sail

WindPaddle Adventure Kayak Sail

Noin 130cm halkaisijaltaan oleva varjo voidaan kiinnittää kanoottiin, täytettävään melonta-alukseen tai vaikka suppailulautaan. Tämän jälkeen, olettaen että tuuli on oikean suuntainen, melojalle riittää ohjata alus oikeaan suuntaan. Virtahan useasti kulkee samaan suuntaan kuin tuuli, joten vauhti siitä vain kiihtyy.

Videolla esitellään varjo:

WindPaddle Cruiser Canoe Sail
WindPaddle Cruiser Canoe Sail

Varjo on ollut jo jonkin aikaa markkinoilla ja kiinalaiset ovat ehtineet tehdä halpisversionkin siitä. Todennäköisesti alkuperäinen patenttituote on kuitenkin huomattavasti parempi. WindPaddle-varjon voi ostaa Suomesta ainakin Welhonpesä-verkkokaupasta 129 eurolla. Vaikuttaa pätevältä tuotteelta!

Lähteet: Welhonpesä, WindPaddle, Ebay

Edellinen artikkeliUima-allas asuntovaunun katolla, hieno projekti
Seuraava artikkeliFree Parasol: Tulevaisuudessa sateenvarjoja kannattelevat drone-lennokit, jotka seuraavat automaattisesti