Harvoin sitten toisen maailmansodan saksalaisten ihmiskokeiden dokumenttien on nähty näin hurjia kuvastoja. Dokumentit lähetti Washington State Fusion Center “EM effects on human body.zip.” -tiedostossa MuckRock-uutispalvelun tiedusteluun Antifasta ja rasistisista järjestöistä.

Popular Mechanicsin artikkelin alku

Harkitsin hetken, että laitetaanko tästä artikkeli. Mutta koska kyseessä on varsin hämmästyttävä uutinen maailman yhteisön kannalta, uutisoimme sen täälläkin. Suomessa asiasta uutisoi mm. Tekniikan Maailma. Popular Mechanics oli ensimmäinen uutisoija.

Pitemmittä puheitta, ohessa kolme kuvaa, jotka liitetiedosto sisälsi (Klikkaamalla kuvia näet ne suurempina).

Documents held by the Washington State Fusion Center – Psycho-Electronic Weapon Effects (Psykoelektronisten aseiden vaikutukset)
Documents held by the Washington State Fusion Center – Human brain waves as described in documents held by the government for some reason. (Aivoaaltojen kuvaus)
Documents held by the Washington State Fusion Center – Remote mind control / remote brain mapping. (Etämielenhallinta, etä – aivotoiminan manipulointi)

Tekniikan Maailmasta ja Popular Mechanicsista voi lukea tarkemmin mistä näissä kaavioissa on kyse. Mutta itse kaaviot puhuvat jo puolestaan.

Mikäli kyseessä on pila, niin odotamme, että USAn viranomainen reagoi ja kommentoi tahtunutta lähetystä kiistäen kaiken tämäntyyppisen toiminnan.

Rauhanpalatsi Haagissa

Lähteet: Tekniikan Maailma, Popular Mechanics, Boing Boing

Edellinen artikkeliGoldbergin kone esittelyssä, tällä kertaa vauvakin auttaa, tietokone kaatuu ja kattokruunu meinaa osua päähän, Video!
Seuraava artikkeliLove Hultén ja Bivalvia Synthesis – Syntetisaattori boksissa, Parempi kuin soittorasia!