Kaksi eturengasta 4000W:n sähkö-fat-bikessa, menee melkein missä vaan — Rungu Electric Juggernaut

Sähköpyörät tulevat markkinoille yhä erilaisilla tyypeillä. Rungu Electric Juggernaut tuo etuhaarukkaan kaksi pyörää.

Electric Juggernaut

Electric Juggernaut

Juggernaut tunnetaan Marvelin sarjakuvista sekä Vishnu-Krishnan lisänimenä (peräänantamaton ja kaiken tuhoava voima sekä jättiläiskokoiset vaunut). Kolmipyöräinen tarjoaa 2000W tai 4000W moottorin – siis hieman suuremman kuin mitä Suomessa saa kätevästi rekisteröityä polkypyöräksi (raja 1000W). Tieajoon tämä pitäisi kenties rekisteröidä mopoksi tai muuksi moottoriajoneuvoksi – En tiedä onko asiasta ennakkopäätöksiä.

Lyhyt esittelyvideo pyörästä (varoitus: musiikki on melko kovalla):
https://www.youtube.com/watch?v=Xws9s3u2ifE

Kolme pyörää tarjoavat vakaamman ajon, hieman kuten ATV:ssä. Tosin paketti on huomattavasti kevyempi ja vie vähemmän tilaa. Arvostelujen, kuvien ja videoiden perusteella tällaisella näyttää olevan erittäin hauska ajaa. Maastot näyttävät olevan monipuolisesti hallinnassa – Toisaalta vauhtia ei tarvita niin paljon ja tasapaino on vakaampi.

Electric Juggernaut
Electric Juggernaut

Kaasua saa kahvasta 56km/h saakka ja painoa tämä kestää 170kg, tehoa on jopa 5,4hp. Elikkäs aivan uudenlainen ajokki, jolla pääsee maastoihin, joihin ei aiemmin ole päässyt. Kalleimmalla mallilla on hintaa 5500-6200 euroa. Mainittakoon, että mallistossa on myös kapeampirenkaisia kolmipyöräisiä.

Kilimanjaro

Lisää tällaisia – Ja Suomeen lait selkeiksi, että saadaan liikenteeseen 😀 !

Lähde: RUNGU