Evan Bacon on rakennellut Legoista erilaisia monimutkaisia kokonaisuuksia aina 12-vuotiaasta saakka. Tässä rakentuva Thor on n. 2 metriä korkea ja painaa n. 90kg.

Jalka rakentuu

Yli 20000 palikan kokoinen jättiläinen on Baconin omaa suunnittelua. Mainittakoon, että tämä patsas sai erityishuomiota eräillä messuilla kun Stan Lee signeerasi sen.

Videolla rakentuu Thor:

Käsi ja vasara

Bacon on suunnitellut ja rakentanut useita teoksia samalla tekniikalla. Ainakin Lepakkomies ja Rautamies ovat tuottaneet palkinnot Lego-rakentajien kisoissa. Paitsi omat projektit, myös tilauksesta tehdyt teokset vievät ajan. Videolla näyttäisi rakentelyn olevan melko nopeaa ja helppoa. Mikäli näin on, tässä onkin sitten oivallinen tulonlähde – Olettaen, että tilaustöitä tulee tarpeeksi.

Valmis Thor-patsas

Monesti tämänkaltaiset suuremmat Legotyöt tehdään yhteistyössä kooten esimerkiksi messuilla. Mutta tosiaan, näyttää se onnistuvan yhdeltäkin kun on tarpeeksi taitava. wikipediasta löytyy lisätietoa tekijästä: Evan Bacon

Toinen projekti: Teräsmies

Lähteet: Youtube, Bloggedd

Edellinen artikkeliTähtien sodan musiikkia lyijykynällä kirjoittaen – Siis kynän tuottamalla äänellä, katso ja kuuntele videoilta!
Seuraava artikkeliRelay Crime -teknologia mahdollistaa uudenmallisen auton varastamisen alle minuutissa, laite lukee avaimen signaalin hetkessä