Rahtia kulkee merellä suuri määrä. Laivoja ohjaavat kapteenit ja henkilökunta. Aikoinaan pyrittiin mahdollistamaan myös miehittämättömien laivojen kulku merillä, mutta tämä on kielletty. Voi vain kuvitella millaista on istua kuukaudesta toiseen laivalla ja hoitaa rutiinitoimenpiteitä. Oheisella videolla on kuva siitä, mitä kaikkea matkalla näkee: Upeita tähtitaivaita ja ukkosia.

30-päiväinen matka

Videon on toteuttanut rahtialalla toimiva JeffHK-käyttäjänimeä pitävä henkilö. Video on koostettu 80000 kuvasta. Kannattaa katsoa ainakin kohdat 0:32 Linnunrata ja 3:13 ukkosmyrsky. Myös satamien lastausosiot ovat mielenkiintoisia!

Video laivamatkasta:

Kuvat on otettu Nikon D750-kameralla Rokinon 12mm f/2.8-objektiivilla. Kuvia tuli 1,5 teratavun verran. Laiva seilasi Punaisella merellä, Adeninlahdella, Intianmerellä, Colomboon, Malakansalmessa, Singaporeen, Etelä-Kiinan merellä ja Hong Kongiin.

30-päiväinen matka
30-päiväinen matka

JeffHK kirjoittaa haluavansa jakaa matkan erityislaatuisen kokemuksen ja tunnelman. Hänen teoksiaan voi seurata Youtube-kanavalla sekä Instagrammissa.

Hienoja ovat ja todella kokemus!

Lähde: Petapixel

Edellinen artikkeliPolaroid jatkaa OneStep 2 kameralla tuttua kameralinjaansa
Seuraava artikkeliBrittiläinen nukketehdas vuodelta 1957 tekee lelujäniksiä ja Disney-hahmoja, video