LAER-laptop-laukku pitää sisällään virtalähteen erilaisten laitteiden latausta varten

Monesti toivoisi, että kännykän tai läppärin akku kestäisi hieman kauemmin. LAER tuo uudenlaisen ratkaisun tähän ongelmaan: Laptop-laukku, johon on integroitu virtalähde.

LAER laukussa

LAER
LAER ja läppäri

Olkalaukkuun mahtuu sekä ohut akku että pieni läppäri, esittelyvideolla Mac. Akussa on kolme liitäntää: USB-C, DC, USB-A – eli yleensä kaikki mitä tarvitaan. Akku on sertifioitu tunnetuimmille tietokone- sekä puhelinvalmistajille. Myös QI-langatonta latausta tuetaan. Akku voidaan kytkeä laitteeseen kuljetettaessa laitetta laukussa tai kun esim. läppäri käytön ajaksi asetetaan laukun päälle, jolloin laukku toimii hyvänä korokkeena pöydällä.

Laukkuun on kaksi akkua, 5000mAh tai 20000mAh. Käynnissä ollessaan yhteisörahotteinen hanke tarjosi 140 dollarin hintaan paketin, missä on molemmat akut mukana. Hanke sai tarpeeksi rahoitusta ja toimitukset alkavat maalikuussa 2018.

LAER esittelyvideo:

LAER käytössä

Tämä on näppärä ja loistava idea, tyylikkäästi toteuttuna. Hieman mietityttää, että miksi tuossa on toteutettu niin pieni kuin 5000mAh akku. Ostin hiljattain 5300mAh virtalähteen edullisesti, eikä se ole tupakka-askia suurempi. Sisällä vaikuttaisi olevan 18650-akkuparistoja. Nämä vaikuttavat melko standardeilta akuilta nykypäivänä. Olisiko kuitenkin ollut fiksumpaa rutata näitä koteloon vaikka 10 kpl, jolloin käyttäjä voisi itse vaihtaa nämä tarvittaessa kun vanhat ovat lopussa? Miten vain, tässä tyylikkäässä laukussa on puolensa.

Puhelinten latausmäärät
Läppäreiden latausmäärät

Lähteet: Gadget Sin, Indie Go Go