Nakefit- jalkapohjaan liimautuva kengänkorvike on kuin olisi paljain jaloin

Aika ajoin tuntuu, että joku keksii jotain, mitä ei vielä ole, mutta moni saattaisi tarvita. Italialainen keksintö Nakefit voisi olla tällainen keksintö: Jalkapohjaan liimattavat tarrat, jotka ajavat kengän asian, mutta tuntuma on kuin paljain jaloin.

Nakefit-pohjalliset

Liimapinta pysyy hyvin kiinni jalkapohjassa ja tuote on hypoallerginen, eli hyvin vähän allergisoiva. Nakefit korvaa kengän tai sandaalin ja sillä pääsee eteenpäin monessa maastossa. Pohjassa on liukumisen estävä kuvio. Sanotaan, että paljain jaloin käveleminen on terveellistä.

Nakefit esittelyvideo:

Nakefit-pohjalliset
Nakefit ominaisuudet

Nakefit on hakenut rahoitusta Kickstarter-alustalla, ja 20000 euron toteutusrajasta on tullut kasaan 295022 euroa, eli lähes 15-kertainen määrä. 30 euron hintaan on saanut 10 paria näitä paljasjalka-”tossuja”.

Kiinnittäminen

Nämä tossut ovat kertakäyttöisiä ja kestävät n. 24 tuntia. Käytännössä siis yhdet yhdelle päivälle. Missä vaiheessa tulee piste, että paljasjalkakengät olisivat parempi hankinta? Ehkä sillä ei ole merkitystä, koska tämä menee tavallaan eri kategoriaan kuin kengät. Toimitus on arvioitu alkavaksi heinäkuussa 2017. Veikkaanpa että näitä tullaan näkemään seuraavissa GoExpoissa sun muissa – myös olettaen, että jokin suurempi valmistaja haluaa osansa tästä innovaatiosta.

Lähteet: Gadget Sin, Kickstarter