New Yorkin lelumessuilla nähtiin tusinoittain uusia Tähtien sota -legosettejä. Mashable-blogi poimi näistä viisi suosikkia, jotka esittelemme myös Hilavitkuttimessa. Osa rakennussarjoista tulee markkinoille kesäkuussa, osa on jo tullut maaliskuussa.

Darth Vader muodonmuutos
Darth Vader muodonmuutos

Darth Vader muodonmuutos
Darth Vader muodonmuutos

1. Darth Vaderin muodonmuutos. Frankensteinimainen Anakinin muodonmuutos Sithiksi elokuvasarjan Sithin kosto -osasta. Pyörivällä pöydällä on toisella puolella Anakin, toisella Darth Vader. Osia sarjassa on 282 ja hintaa 25 dollaria, kesäkuu.

Scarifin taistelu
Scarifin taistelu

2. Taistelu Scarifista. Rogue Onesta otos elokuvan loppupuolelta, jossa käydään taistelua Scarif-planeetan rantamaisemassa. Myynnissä maaliskuussa, 419 osaa ja 50 dollaria. Mukana Jyn sekä Cassian.

Rathar-pako
Rathar-pako

3. Rathar-pako. Tähtien sota 7-osan kohtaus, jossa Rey ja Finn pakenevat lonkeroisia Rathar-olioita Han Solon rahtialuksella. Häkissä on useampi Rathar. Sisältää 836 osaa, myynnissä kesäkuussa, 80 dollaria.

Y-siipi-hävittäjä
Y-siipi-hävittäjä

4. Y-siipi-hävittäjä. Rogue Onesta mallinnettu tähtialus, jonka kyydissä on C2 B5 -droidi. Yksityiskohtaisessa sarjassa on 691 osaa ja se on markkinoilla maaliskuusta hintaan 60 dollaria.

 Jaku Quad Jumper
Jaku Quad Jumper

5. Jaku Quad Jumper -avaruusalus. Melko pienen osan 7-osassa saanut alus, jolla Finn ja Rey suunnittelivat pakenevansa ennen kuin se tuhottiin. Osia on 457 ja hintaa 50 dollaria, kesäkuussa markkinoilla.

Lähde: Mashable

Edellinen artikkeliTee-se-itse valheenpaljastuskone-paketti
Seuraava artikkeli1200-luvun ristiretkimiekan kryptinen teksti, osaatko purkaa salakoodin?