Misfits perustettiin vuonna 1977 New Jerseyn Lodissa. Alkuperäinen kokoonpano oli Glenn Danzig, Jerry Only – basso, Manny Martínez – rummut. Glenn Danzig on ollut keulahahmo ja säveltänyt ja sanoittanut kappaleet. Misfits on yhdistetty varsinkin horror punkiksi ja deathrockiksi kutsuttuihin tyyleihin, joiden kehittäjänä yhtyettä pidetään.

Misfits-mekko
Misfits-mekko

Misfitsiä ei ainakaan tällä hetkellä on varattu kesäksi mihinkään, tosin Danzig esiintyy ainakin Usa:ssa. Yhtä kaikki, tyylikäs mekko kiinnittää huomion missä vain. Hintaa on 35 euroa, ja värit vihreä tai purppura.

Ehkä kesän festareille erottumaan joukosta!

Lähteet: Boingboing, Amazon

Edellinen artikkeliIlmalla täyttyvä ranneke voi pelastaa hengen
Seuraava artikkeliMatemaattinen kaava paljastaa siittiöiden liikkeiden salat – Tutkimus