Kuljettajan näkymästä ohjattavat RC-autot ovat mielenkiintoista katseltavaa

http://youtu.be/b0DpURNDvX0?t=3m5s

Radio-ohjattavia autoja on saatavilla monen muun laittein tavoin monessa eri hintaluokassa ja kalliimpien laitteiden kanssa tällaisista ajoneuvoista voi alkaa puhua harrastusmielessä leikkikalujen sijaan. YouTube-käyttäjältä nimeltä TraxxAlu löytyy lukuisia erilaisia videoita, joita tähdittävät taidokkaasti itse rakennetut RC-autot. Kaikkein mielenkiintoisimmaksi homman tekee se, että härveleitä ohjataan samasta näkövinkkelistä kuin oikeitakin autoja.

Menettelyä varten ajoneuvojen ohjaamosta löytyy pieni kamera, jota voi käännellä pään liikkeiden tavoin oikealle tai vasemmalle. Tämän lisäksi autoista löytyy pikkuruiset nopeusmittarit ja joihinkin malleihin on väsätty jopa sivupeilit. Yllä olevalla videolla ensimmäinen ajoneuvoista sattuu jäämään jumiin jäihin, jolloin tietysti looginen ratkaisu on hakea apuun suurempi RC-hinausauto. Lisää videoita näistä ensimmäisen persoonan näkymästä ohjattavista vekottimista löytyy TraxxAlu:n YouTube-sivulta.

Lähde (YouTube)