Moni voi sanoa elämänsä rullaavan turhankin nopeaa vauhtia eteenpäin. Nykyajan hektisessä maailmassa saattaa olla vaikeaa jopa löytää muutamaa tuntia esimerkiksi kirjan lukemiseen. Nyt kirjailija James Patterson on tuottanut uuden teoksen, joka sen sijaan on pakko ehtiä lukea kokonaan vuorokauden sisällä ennen kirjan tuhoutumista.

Itsestään tuhoutuvasta teoksesta on tarjolla 1000 kappaletta ilmaisia digitaalisia kopioita, mutta siitä löytyy myös fyysisiä versioita noin 260000 euron kappalehintaan. Jälkimmäisten hintalapun nostaa korkealle muun muassa se, että jokaisen kappaleen mukana tarjotaan oma pommiryhmä siltä varalta, että kirja ei tulekaan luetuksi tarpeeksi ajoissa.

Tämän lisäksi hintaan kuuluu muun muassa illallinen teoksen kirjoittajan kanssa, kultaiset kiikarit, lento ensimmäisessä luokassa salaiseen paikkaan sekä hotellihuone, jossa voi nauttia kirjastaan. Ilmaista digitaalista versiota voi sen sijaan kärkkyä täältä!

Lähde

Edellinen artikkeliBrand Killer estää todellisen maailman mainokset
Seuraava artikkeliProject Eyes on the Seas helpottaa salakalastajien nappaamista