Mint kertoo henkäyksien laadusta ja kehon nestetasapainosta

Moni ihminen kärsii pahanhajuisesta hengityksestä ja aina tätä ei valitettavasti huomaa edes itse, vaan totuuden saa kuulla muiden suusta. Breathometerin valmistama Mint on pikkuinen laite, joka kertoo puhalluksien perusteella, mikäli käyttäjä kaipaa hampaiden harjaamista tai vesilasillista.

Hengityksen laadun mittaamisen lisäksi Mint tarkkailee siis myös käyttäjänsä nestetasapainoa. Laite välittää kaikki mittaamansa tiedot Bluetoohin avulla suoraan älypuhelimeen asennettavalle sovellukselle. Applen tuotteista tuettuina ovat kaikki mallit iPhone 5:stä eteenpäin ja Android-laitteista tuki luvataan ”valituille malleille”. Sovelluksen avulla voi sitten tarkkailla ja pitää kirjaa Mintin mittaustuloksista ja se antaa myös vinkkejä raikkaamman hengityksen saavuttamiseksi.

Vekotin ladataan Micro USB -kaapelin avulla ja täysi akku kestää noin 10-14 päivää. Yhden Mint-mittarin voi napata mukaansa projektin Indiegogo-sivulta noin 130 euron hintaan.

Lähde