mamaroo_phone

Teknologian kehittyminen on helpottanut monia arkisiakin askareita. Uusi tekniikka on vaikuttanut myös lapsien ja vauvojen hoitamiseen, mutta meneekö älypuhelimella ohjattava vauvakeinu hieman turhan pitkälle?

mamaRoo on 4moms-nimisen yrityksen valmistama elektroninen vauvakeinu, jonka voi asettaa heilumaan viidessä erilaisessa rytmissä. Tämän lisäksi laitteeseen voi kytkeä esimerkiksi puhelimen tai mp3-soittimen toistamaan erilaista vauvaa viihdyttävää musiikkia. Laitteesta on nyt esitelty uusi versio ja se sisältää yhden ominaisuuden, joka erottaa sen aiemmista malleista. Uusinta versiota voi nimittäin ohjata langattomasti Applen iOS 7:n tai sitä uudemman käyttöjärjestelmän omaavilla laitteilla. Homma hoituu Bluetoothin avulla, joten aivan mahdottoman kauas vauvastaan ei kuitenkaan pääse.

Uusi mamaRoo on tarjolla erilaisissa päällystevaihtoehdoissa ja hinnat vaihtelevat tämän mukaan noin 200-230 euron välillä.

Lähde

Edellinen artikkeliYouTube saa pian tuen myös 360 astetta käänneltäville videoille
Seuraava artikkeliRubik Solve auttaa ratkaisemaan Rubikin kuution vaivattomasti