rubiksolver

Internet on mullistanut maailmaa monella tapaa, mutta aina ei tulisi ajatelleeksi, että se on myös helpottanut erilaisten viihteellisten pulmien ratkaisemista. Oli kyse sitten sanaristikoista tai Scrabble-pelistä, niin internetistä löytyy monenlaisia vaihtoehtoisia sivustoja, jotka tuottavat ratkaisut pelaajan puolesta. Itse en ole aiemmin kokeillut Rubikin kuution ratkaisevia palveluita, mutta sellaisiakin näyttää nykyään olevan olemassa.

Rubik Solve -nimiselle sivustolle syötetään ratkaistavana olevan kuution jokaisen kyljen tilanne ja painetaan ratkaisunappia. Tämän jälkeen sivusto tarjoaa ohjeet yksittäisistä pyöräytyksistä, joiden avulla kuution saa ratkaistua pahemmastakin sotkusta. Homman hoituu useissa tapauksissa alle 20 liikkeellä ja käyttäjän tehtäväksi jää ainoastaan näiden pyöritysten toteuttaminen. Toki tarjolla on myös muita vastaavanlaisia sivustoja, mutta ajattelin nyt esitellä tässä yhden melko selkeän ja nopean vaihtoehdon pulmapelin kanssa pinnisteleville.

Lähde

Edellinen artikkelimamaRoomahdollistaa vauvan keinuttamisen matkapuhelimen avulla
Seuraava artikkeliPolyes Q1 on 3D-kynä, joka toimii nestemäisen ”musteen” avulla