https://www.youtube.com/watch?v=9z9vtQ-z6ps

Esimerkiksi uutisissa käytetään usein teleprompteri-nimistä laitetta. Tämän avulla kameran edessä esiintyvä voi tuijottaa suoraan kohti linssiä ja silti lukea puhumansa tekstin suoraan ruudulta ilman tarvetta muistaa koko asiaa ulkoa. Tällaiset vekottimet ovat yleensä hintavia, mutta The Parrot pudottaa vekottimen koon ja hinnan kuluttajille sopivammalle tasolle.

Laite sopii peilittömiin järjestelmäkameroihin ja se kiinnitetään objektiivin päähän. Jotta hintaa on saatu alas, niin perinteisesti tällaisista vekottimista löytyvä LCD-näyttö on korvattu telineellä, johon napsautetaan älypuhelin kiinni. Näin ollen laitteen käyttäjältä tulee siis tietysti kameran lisäksi löytyä myös sopivan kokoisen näytön omaava älypuhelin.

Härveli on selvästi tarkoitettu erilaisille harrastelijavideoita väsääville henkilöille, sillä yksittäiset matkavideot tuskin tarvitsevat sen kummempaa vuorosanojen lukemista. Laite on jo kerännyt valmistukseen tarvittavan rahoituksen, mutta oman teleprompterin saa vielä napattua noin 75 euron hintaan rahoitussivulta.

Lähde

Edellinen artikkeliStrings on pikaviestisovellus, joka markkinoi käyttäjän olevan aina kontrolleissa
Seuraava artikkeliJapanissa on kehitetty taksipalvelu, joka ajaa pyynnöstä hiljempaa