jumpvert

Erilaisia urheilusuorituksia voi nykyään tarkkailla monilla tarjolla olevilla sensorilaitteilla. Usein tällaiset vempeleet tallentavat esimerkiksi liikuttuja kilometrejä tai käveltyjä askeleita. Nämä yksiköt eivät sitten välttämättä sovellu kaikkien urheilulajien mittaamiseen. VERT on uusi liikuntasuorituksia tarkkaileva vekotin, joka sen sijaan perustuu laitteen käyttäjän tekemien hyppyjen mittaamiseen.

VERT napsautetaan kiinni esimerkiksi paitaan tai sitten erikseen ostettavaan vyöhön. Tämän jälkeen se välittää tietoja hypyistä käyttäjänsä matkapuhelimeen. Vekottimen käyttöön tarvittava sovellus pyörii useimmilla uudemmilla Applen puhelimilla sekä tableteilla. Laite kertoo esimerkiksi korkeimman tehdyn hyppäyksen sekä hyppyjen määrän. Tulokset tallennetaan myVERT-palveluun ja ne voi tietty myös jakaa sosiaalisessa mediassa.

Yhdellä sensorilaitteella on hintaa noin 100 euroa, eli sitä ei ehkä kannata hankkia ainoastaan hyppykykyjensä esittelemiseksi kavereille.

Lähde

Edellinen artikkeliAcer Iconia Tab 8 testi – hyvää halvalla
Seuraava artikkeliGhostSwimmer – Yhdysvaltojen laivaston uusi vakoilulaite muistuttaa haikalaa