tennispeli

Virtuaalinen pöytätennis tuo monelle varmasti ensimmäisenä mieleen klassisen Pong-pelin. Tällä kertaa elektroninen versio pingiksestä on kuitenkin yhdistetty myös todelliseen maailmaan.

Kyseessä on hieman Nintendon Wii-pelikonsolin ohjauskapuloita muistuttavilla ohjaimilla kontrolloitava pöytätennispeli, joka heijastaa ”pallon” valonsäteenä ympäri pelikenttänä toimivaa huonetta. Peliä voi pelata joko yksin tietokonetta vastaan tai sitten kahdella mukana tulevalla kapulalla kaverin kanssa. Virtalähteeksi tarvitaan lisäksi 3 AA- ja 4 AAA-paristoa.

Ainakin kaksi tuotteelle palautetta antanutta kuluttajaa on kehunut ostostaan hyväksi ja pelin lätkimisessä kuulemma pääsee urheilemaan ihan hikoiluun asti. Valitettavasti valopalloa turhan innokkaasti huitoessa moni kodin arvokas kukkaruukku on varmasti vaarassa joutua tielle. Yhdellä pelisetillä on hintaa noin 50 euroa, mutta saatavuudesta Suomessa ei ainakaan kirjoittajalla ole ollenkaan tietoa.

Lähde

Edellinen artikkeliPizza-Hut pyrkii ennustamaan asiakkaiden tilauksen silmien liikkeiden perusteella
Seuraava artikkeliLTE-verkkoa mainostava video kokkaa katkarapuja lennokkaasti