Välillä esille pulpahtaa projekteja, jotka ovat vain niin kummallisia, että ne ovat tavalla tai toisella tuomittuja epäonnistumaan. Tällä kertaa Kickstarter-rahoitusta koitti kerätä Blood Sport -niminen peliohjain, joka olisi kirjaimellisesti imenyt verta käyttäjänsä ranteesta. Valitettavasti projekti oli ainakin kyseiselle rahoitussivustolle hieman liikaa.

Idean taustalta löytyvän tiimin idea oli tuoda videopeleihin lisää ulottuvuutta antamalla niille kyky vaikuttaa todellisen maailman asioihin. Tämä oltaisiin toteutettu verta imevän peliohjaimen avulla. Vekottimen toiminta olisi perustunut samoihin johtimiin, joita myöten peliohjainten värinämoottorit saavat virtansa. Näin ollen verta olisi pumpattu pois esimerkiksi aina silloin, kun pelihahmolle käy köpelösti.

Koko hommaa valvomaan oli suunniteltu Arduino-mikrokontrolleria, joka olisi pitänyt huolta siitä, että verta ei kuitenkaan imetä pois vaarallisen paljon. Valitettavasti tämä suojamekanismi ei ollut tarpeeksi Kickstarter.com:lle tai sitten pelkästään jo olemassa olevien laitteiden modaaminen johti lopulta projektin rahankeräyksen pikaiseen sulkemiseen.

Lähde

Edellinen artikkeliIlmalla täytettävä panssarivaunu saa varmasti naapurit haukkomaan henkeään
Seuraava artikkeliOK Go -niminen yhtye saattaa julkaista seuraavan albuminsa DNA:na