puhallettava_tankki

Pikkuhiljaa on aika alkaa miettiä uusia joululahjaideoita niille tutuille, joilta löytyy jo lähes kaikki. Ilmalla täytettävä täysikokoinen panssarivaunu on varmasti yksi sellainen tuote, jota tuskin kukaan osaa odottaa saavansa lahjaksi.

Kyseessä on kiinalaisen Nine-Color-nimisen firman valmistama ”puhallettava” tankki. Härveliä voi sitten käyttää esimerkiksi sotaharjoituksissa tai vaikka erilaisten näyttelyiden vetonaulana, mutta mikseipä tällaista voisi hankkia ihan vain omaa takapihaa komistamaan. Tankki toimitetaan pahvilaatikkoon ja kuljetuspussiin pakattuna ja mukana tulee kaikki tarvittava aina kiinnitysnaruista vekottimen täyttämistä helpottavaan ilmapumppuun.

Tarjolla on erilaisia malleja ja hintahaarukaksi on määritelty hulppeasti noin 240-2400 euroa. Tämänhetkisen hinnan saa kysymällä sitä suoraan myyjältä. Tankin pitäisi lähteä matkaan jopa viiden päivän sisällä onnistuneesta maksusta, joten jossain päin maailmaa täytyy olla varasto täynnä tällaisia ”ilmatankkeja”.

Lähde 

Edellinen artikkeliKaasujen liikkeiden havainnointi jaksaa herättää kiinnostusta
Seuraava artikkeliBlood Sport – Idea verta imevästä peliohjaimesta ei ollut kaikkien mieleen