ipad-mini-vs-nokia-N1

Nokia julkisti tänään ensimmäisen fyysisen laitteen sitten kohua herättäneiden Microsoft kauppojen, eli Nokia N1 Android tablet-tietokoneen . Laitteen muotoilu tuo kuitenkin hälyttävän paljon mielen Applen iPad minin. Tein nopeasti vertailukuvan josta laitteiden yhdennäköisyys mielestäni tulee erittäin selvästi esille. Nähtäväksi jää, kuinka Applen lakimiehet tulevat suhtautumaan tähän helposti nähtävissä olevaan yhdennäköisyyteen.

ipad mini nokia n1

ipad mini nokia n1 k2

Edellinen artikkeliRanteeseen kiinnitettävä alle 50 euron vekotin auttaa sokeita havainnoimaan maailmaa
Seuraava artikkeliToshiban keinotekoinen farmi kasvattaa salaattia ilman auringonvaloa tai maaperää

6 KOMMENTIT

  1. no eikös vittu noi kaikki muistuta toisiaan ja eikait sitä kovin erilaista pyty tekemäänkään

  2. Nokialla on tähän onneksi vahvan patenttisalkun ansiosta varaa. Apple ei millään kestä jos Nokia lyö jonkun oikeuskiistan vuoksi lisenssihanat kiinni. Ja Nokia näemmä selvästi tietää tämän. Ehkä jopa annettu Applelle hieman alennusta että saatu lupa muotokieleen..

  3. Joo ei Applella pitäisi olla mitään sanomista asiaan, kun on itse aina tehnyt bisnestä ottamalla muiden ideat ja tekemällä niistä paremman version. Kehitystä se on sekin. Sitäpaitsi eikös nämä molemmat tabletit tule samoilta tehtailta?

  4. Jännä että suorakaiteen muotoinen muovilaatikko muistuttaa suorakaiteen muotoista muovilaatikkoa.

  5. Mikä muotoilu? Minimalistisesta läpyskästä ei saa kovin erinäköistä vaikka minkä teet.

Kommenttien lisääminen on estetty.