valohanskat

Vaikka Etelä-Suomeenkin saatiin hiljattain pieni lumipeite edes hetkeksi, on se vain pakko myöntää, että lyhyet päivät ja pitkät yöt kyllä saavat kaipaamaan aurinkoa. LED-polttimoilla varustetut hanskat eivät täysin korvaa tämän taivaankappaleen tarjoamaa loistetta, mutta auttavat ainakin hieman pimeiden iltojen askareissa.

Tarjolla on siis kaksi hanskaa, joista kummastakin löytyy yksi LED-polttimo. Nämä saa syttymään ranteiden kohdilla olevia nappeja painamalla. Valon avulla voi sitten esimerkiksi kohdistaa avaimen lukon reikään tai etsiä vaikkapa pimeään autoon pudonnutta kolikkoa. Valojen lisäksi hanskojen sormenpäät on päällystetty sähköä johtavalla materiaalilla, joten myös käynnykän näpyttely onnistuu hanskat kädessä.

Virtalähteenä toimii CR2032-nappiparistot, jotka riittävät lamppujen polttamiseen yhdeksän tunnin ajan. Yhdellä hanskaparilla on hintaa noin 60 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliSlow Games – Pelejä, joita pelataan yksi vuoro päivässä
Seuraava artikkeliDon’t-Leave-Home-Without-It on vekotin, joka muistuttaa esimerkiksi kotiin unohtuvista avaimista