popupliike

Moni erilaisten sosiaalisten medioiden käyttäjä saattaa olla hieman jopa addiktoitunut keräämään lisää ”seuraajia” omille julkaisuilleen. Nyt tällaisesta tykkääjien haalimisesta on kuitenkin myös hyötyä, sillä New Yorkiin on avattu pop up -liike, joka tarjoaa alennuksia suoraan suhteessa seuraajien määrään.

Kyseessä on OnePiece-nimisen ketjun myymälä ja jokaista 500 seuraajaa kohti saa dollarin alennuksen. Tämä tietysti kuulostaa todella vähäiseltä alennukselta, mutta jutun juju on siinä, että hintaa voi parhaimmillaan pudottaa jopa 500 dollaria (~400€). Tällaiseen alennukseen tosin tarvitaan jo 250000 seuraajaa. Mukaan lasketaan muun muassa YouTube, Facebook, Instagram ja Twitter. Alennus määritellään palvelujen yhteenlasketun seuraajamäärän perusteella.

Toki nykyisin on mahdollista myös ostaa nopeasti 100 tai 1000 seuraajaa, joten ei lieni kovinkaan suuri ihme, jos joku koittaa tällaista alennusjärjestelmää huijata.

Lähde

Edellinen artikkeliXPUZMAG on lukko, joka näyttää yhtä oudolta kuin kuulostaakin
Seuraava artikkeliFontus on polkupyörään kytkettävä juomapullo, joka täyttyy itsestään vedestä