Pininfarina Fuoriserie on lähes 10000€ maksava polkupyörä Ferrarin suunnittelijoilta

ferraripyörä

Hyvät polkupyörät voivat usein myös olla melko hintavia. Kun polkupyörän suunnittelee sama yritys, joka on vastannut useammankin Ferrrarin yksityiskohdista, niin voi hintalapunkin arvata jo lähes viisinumeroiseksi.

Pininfarina Fuoriserie on Pininfarina-nimisen suunnittelufirman käsialaa. Kilpapyörää koristaa muun muassa rungon ympärille pähkinäpuusta askarreltu päällys sekä nahkasta punottu istuimen päällinen ja ohjaustangon kahvat. Lisäksi pyöräilijä voi halutessaan ladata esimerkiksi matkapuhelintaan polkupyörän dynamon välityksellä. Sama vekotin generoi tietysti virtaa myös pyörän takaa ja edestä löytyville valaisimille.

Pyöriä on tarkoitus valmistaa ainoastaan 30 kappaletta ja yhden hinta alkaa 6000 eurosta, mutta nousee 9000 euroon, jos mukaan haluaa polkemista avustavan sähkömoottorin. Tällaisen pyörän ostajan kannattaa toki jättää muutama euro myös hieman kestävämmän lukon hankkimista varten.

Lähde