https://www.youtube.com/watch?v=FzXLAWKiKQg

Quadkopterimarkkinoilla riittää nykyisin varmasti kilpailua, oli kyseessä sitten pikkuinen tai suurempikin lentohärveli. Anura pyrkii erottumaan muista ehdokkaista sillä, että sitä on todella helppo kantaa aina mukana.

Anuran saa taiteltua paksuhkon matkapuhelimen kokoiseksi kappaleeksi ja roottoritkin pysyvät paketin sisällä suojassa kolhuilta. Kopterin ohjaamiseen taas riittää iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu matkapuhelin, joten suuret kauko-ohjaimetkin voi jättää kotiin. Kaiken lisäksi quadkopterista löytyy sisäänrakennettu kamera, joka pystyy jopa streamaamaan live-kuvaa matkapuhelimen näytölle.

Jos kampanja onnistuu myymään yli 1000 vekotinta, niin quadkopterille lisätään vielä muun muassa kyky seurata omistajansa matkapuhelinta. Yhdellä latauksella irtoaa noin 12-16 minuuttia lentoaikaa, mikä on samaa luokkaa muiden pienikokoisten quadkopterien kanssa. Yhden kopterin Kickstarter-hinta postituksineen on noin 180 euroa. Kirjoittaja itse jää odottelemaan aikaa, jolloin matkapuhelimesta itsestään voi kääntää esiin tällaiset pienet roottorit.

Lähde

Edellinen artikkeliUnkari pohtii internetliikenteen verottamista
Seuraava artikkeliSpruce Stove – Uuni, jonka polttopuut eivät pilkkomista tarvitse