spruce_stove

Uuneja on erilaisia niin kokonsa kuin myös käytetyn polttoaineen puolesta. Puu-uunit polttavat yleensä melko pieniä halkoja, mutta Spruce Stove:a varten ei tarvitse kaivaa kirvestä esiin, sillä siihen voi työntää palamaan kokonaisia puunrunkoja.

Härvelistä on kaksi mallia, joista nyt esiteltävä (Model Two) on tarkoitettu käytettäväksi ulkona esimerkiksi terassin lämmittämiseen ja toinen (Model One) periaatteessa sisäkäyttöön. Model Two-malliin kuuluu kaksimetrinen savupiippu, joka johdattaa savun pois vekottimen käyttäjien luota. Lisäksi härvelistä löytyy kaksi pyörää, joiden avulla sen voi kärrätä helposti paikoilleen. Paloaikaan vaikuttaa tietty laitteeseen työnnettävän rungon pituus.

Uunin kehittelijät koittavat myös pistää pystyyn palvelua, jonka avulla laitteen omistajat voisivat tilata noin 1,5m pituisen puunrungon kotiovelleen polttamista varten. Kyseinen palvelu on kuitenkin tulossa ainakin aluksi vain Alankomaihin.

Lähde

Edellinen artikkeliAnura on pikkuinen quadkopteri, joka kulkee vaikka taskussa
Seuraava artikkeliModulares Interface – Fyysisiä kytkimiä iPadiin