hexakopteri

Vielä jokin aikaa sitten erilaiset quadkopterit olivat jotain uutta ja kummallista. Nykyään naapuriaan ei välttämättä pysty enää hämmästyttämään tällaisella neliroottorisella lentohärvelillä. Markkinoilla on toki myös useammalla roottorilla valmistettuja malleja, mutta tällaiset ovat yleensä vielä huomattavasti kalliimpia. Xinxun X43:n kanssa yhdelle roottorille tulee sen sijaan hintaa ainoastaan noin 6 euroa.

Kyseessä on siis kuudella roottorilla varustettu pikkuinen kauko-ohjattava lentovekotin. Laite ladataan pienten quadkopterien tapaan USB-portista ja lentoaikaa saa yhdellä 70 minuutin latauksella 5 minuuttia. Kauko-ohjaimen kantama on noin 200 metriä. Yhdellä lentovalmiilla paketilla on hintaa noin 38 euroa ja mukana tulee ohjaimen sekä itse laitteen lisäksi myös 4 vaihtolapaa, jotka tulevat varmasti tarpeeseen.

Tietty markkinoilla on jo kahdeksankin roottoria sisältäviä multikoptereita, joten kovinkaan pitkäksi aikaa tällainenkaan vekotin tuskin kummastusta tarjoaa.

Lähde

Edellinen artikkeliThe No Charge Smart Watch – Älykello vuoden akkukestolla
Seuraava artikkeliREMAX KingKong on kaapeli, jonka voi tökätä USB-porttiin kummin päin tahansa